Davranış Bozuklukları Kızım bana küstü

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

parure

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
20
0
86
Ankara
Çok hareketli neşeli uyumlu akıllı 2.5 yşında meleğim var ve geçen hafta evimize yeni bir mlek daha geldi. Üç günden beri kzım sesszileştive televizyondan uzaklaşmaz oldu. Benimle neredeyse hiç konuşmuyor. Emzirirken görünce çok ağladı. Ben ona emzirmeyi zorla bıraktırmıştım .Kendimi çok kötü hissediyorum.. Sürekli ağlamak istiyorum.Kızımın herhangibirşeye üzülmesi beni kahrediyor. Sürekli onunla ilgilenmeye çalışırym ama bebekle ne kadar zor olduğu malum.. Benzer durum yaşayan arkadaşlar lüfen beni teselli edin..

allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın
çevremde şahit olduğum için sadece önerilerde bulunabilirim size

bebeğiniz küçük ve çoğu zamanı uyuyarak geçiriyordur
bu zamanlarınızı kızınızla ilgilenerek ve sürekli anlatarak geçirin derim
-annecim kardeşin çok küçük,karnını bizim doyurmamız,altını bizim değiştirmemiz gerekicek
yanınızda kardeşini kucaklamasına izin verin
bebek tebriğine gelen misafirlerinizi gerekirse uyarın kızınızın yanında ''kıskançlık var mı''demek yerine kızımız abla oldu ve kardeşini büyütmekte annesine yardımcı olucak gibi konuşsunlar
çevremizdeki insanların bazıları bunları yapabiliyor
uzmanından yardım alsanız daha sağlıklı olucaktır
allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
arkadaşım kızına sorumluluk ver kardeşıyle ilgılı mesela bezinı o getırsin ufaklıgı emzırırken onuda yanına al dokun temas et bu onlar için en buyuk sevgı gostergesi her zaman onu ne kadar sevdıgını soyle tv yı fazla acma izın verme seyretmesine

Back
X