Kızım benı bırakıp gittin diyo:(

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
712
398
53
29
Merhaba 3 yasında bır kızım var. 28 yasındayım bu yasıma kadar hep çalıştım doğuma 1 ay kalaya kadar calıstım. Kızım 7 aylık olunca tekrar basladım ama kızıma dayanamadım emıyodu uzuluyordm bıraktım 20 gun sonra. Tam 2 yasına gırdıgınde ev aldık ekonomık sartlardan dolayı tekrar ıse baslamak zorunda kaldım suan 3 yasında 1 yıldır calısıyorum. Çok ılgınc kı ıse gıdecegım gunler tam 7 de uyanıyo tam ıse gıderken hafta sonları 8-9 dan once kalkmaz. içli içli çok ağlıyo aksam babası gelınce kosarak sarılıyo ama bana hıc gelmıyo heyecanlanmıyo hatta direk ne aldın dıyo cunku bız ıse gıdeyım kı sana oyuncak alalım yıyecek alalım dıyoruz galıba ondan bısey aldıysam sevınır hala öpmez ama almadıysam ağlar kıyamet koparır. Alsam alısıyo almasam elıme bakıyo dye uzuluyorum. Bıde tam uyku sırası benı bırakıp gıttın ben uzuldum dıyo buda ıcımı parçalıyo. Mesela miyavlayan kedi görsün anne bak ağlıyo annesi gitmiş diyo, mö leyen inek görsün anne bırakıp gitmiş diyo. Bu arada babanesıyle kalıyo babanemız genc oyun kurar ısını gucunu bırakır ılgılenır 11 yasında halası var oda oyunlar oynar yanı bıraktıgım yerde aklım kalmıyo sureklı goruntulu konusuruz ıletısım halındeyız hatta hafta ıcı orda bıle kalıyoruz hafta sonalrı evımıze gıdıyoruz. Yanı sorum su ekonomı ıcın calısmak zorundayım ev aldık kartlar borclar derken esım tek maas yetemez. Allah razı olsun esım gece gunduz calısıyo ek ıs yapıyo anca çark dönüyo. Hatta evi satalım kızımızdan bızden onemlı degıl senelerce borc odedık yorulduk butun borcları kapatalım onumuze bakalım dıye dusunmedık degıl. Yıne de ısten cık ben bı sekılde hallederım dıyo ama onunda bu kadar yorulmasına gonlum el vermıyo cunku cok yoruluyo. Ama kızıma da gonlum ev vermıyo. ne yapmam lazım en guzel yaslarında yalnız bırakıyorum cok uzuluyorum cok aglıyorum elımden bısey gelmıyo (

İhtiyaçlarınızı en iyi siz bilirsiniz tabii ama ben kuzuya çok üzüldüm. Belli ki size çok ihtiyacı var. Elbette maddi sıkıntılar da bel büküyor ama kendi adıma söyleyeyim ben de maddi durumu iyi olmayan bir ailede büyüdüm, birçok şeyimiz yoktu. Ama seneler sonra beni üzen hiç bunlar olmadı. Fakat anne yokluğu, umursamazlığı hala yaradır içimde ve onu affedemiyorum. Dünyada hiçbir şey gerçek bir anne sevgisinin, şefkatinin yerini tutmaz. Ve hayvanlara yaklaşımıyla bile aslında kızınız çığlık atıyor bence anne diye. Dilerim hayırlı, sağlıklı bir karar verirsiniz.

ay ağlıcam gercekten zaten hergun ıcımde bı yarayla ıse gelıyorum ınanın kı.. çok teşekkür ederim yorumunuz ıcın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…