kizim beni istemiyor babaannesini istiyot

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
570
123
35
Icim.yaniyor paramparca icim o pidlik kadin yuvami yikmak icin herseyi yapti parami elimden aldi kocami elimden aldi bosanmadik ama anne askiyla karisina etmedgni.brakmayan bir koca var suan hayatimda. Smdide kizimi elimden aldi kaynanamla teras kat evde oturuyrz altli ustlu asagiya inen bir kapi var yani evimiz bir sabahtan aksama kadar 2 yasndaki kizimla oyunlar oynuyorum mutlu olsun dye etkinlikler yapiurm beraber cpk kaliteli zaman geciriyrz ama hep babaanneme gfecem dyip duruyor annecim.nolursun benmle dur senn yern benim yanm dyrm yalvara yakara bir hal oluyorum yne de veni istemiyr babaannesini istyr benim icim yaniyor ne yapacagimi.blmiyrm deli gbi askla evlendigim esimi yalanla dolanla timsah gozyaslaryla bana dusman etti simdide kizim.veni degl onu tercih edyr ve ben her gun ölüyorum

Zaten eşinizle mutlu değilmişsiniz.
Neden boşanmıyorsunuz?
Duzeltmek icin cabaliyoruz isleri yoluna koymaya calisiyrz ilk 5 yil evlilik icin kritik donem suan 4. Yilimiz bitmek uzere ve ben 4 yildir emek.verdgm evliligi biranda vitirmek istemiyrm esimle ayrildik 3 ay kadar ayri kaldik ne ben ne kizim.ne esim yapamadik tekrar denemeye karar verdik yani ne evliligimi surdrcem.kararliyim diyeblyrm.ne de bosancam artik bitti diyebiliyrm sadece cabaliyorum. Esmle aramz birmalde cok iyi sadece kaynanam devreye grnce herseyi altust edyr bende sadece Rabbimeyalvaryrm kaynanamij serrindem.bizi korymasi icin. Suan kizimin davranislarini anlamaya ve cozmeye cakisiyrm sadece

Duzeltmek icin cabaliyoruz isleri yoluna koymaya calisiyrz ilk 5 yil evlilik icin kritik donem suan 4. Yilimiz bitmek uzere ve ben 4 yildir emek.verdgm evliligi biranda vitirmek istemiyrm esimle ayrildik 3 ay kadar ayri kaldik ne ben ne kizim.ne esim yapamadik tekrar denemeye karar verdik yani ne evliligimi surdrcem.kararliyim diyeblyrm.ne de bosancam artik bitti diyebiliyrm sadece cabaliyorum. Esmle aramz birmalde cok iyi sadece kaynanam devreye grnce herseyi altust edyr bende sadece Rabbimeyalvaryrm kaynanamij serrindem.bizi korymasi icin. Suan kizimin davranislarini anlamaya ve cozmeye cakisiyrm sadece
Tamam o zaman.
Kayınvalideden uzak bir yere taşının.

Back
X