kizim beni sevmiyormu?

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
bu duyguyu ve uzuntuyu bukadar yogun suan yasiyorum..bugun esimle ilgili canimj sıkan seyler oldu..bende hemen toparlanamam biseye kizinca uzun sure küs durabilirim..bugun hakli oldumu dusundugum halde kizim hep babbasinin yaninda..ve ben yokmusuum gibi davraniyolar.hadi esim neyse zaten bozustuk konusmasun zaten de kiziim saatlerdir yanima gelmiyor..babasina da bana da duskundur ama bilmiyorum saatlerdir annesine ihtitac duymazmi 4 yasina yaklasmis bir kiz cocugu..hatta istemsiz ona da kizdim kizima benim yanima gelmedi diye...ama cok kizdim..bugun arabada öne binme arkaya bin dedim istemedi bende kizdim kendim bindim arkaya..esimde hic bana hak vermedi gel kizim deyip one oturmasini destekleyerek buyuk gelen emniyet kemeri bile bagladi cam da sonuna kadar acik hic guvenli degil...esime zaten buyuzden kizdim..ikisi onde ben yokmusum gibi muhabet sohbet ben arkada cocuk gibi...eve geldik yine birlikte yemek yapmalar oynamalar..yani yokmusum gibi davranmalar...kirginligim gecmiyor hala..sanki kizimi duygusal anlamda elimden almis gibi hissediyorum ve buyuk bosluktayim suan...sanki esimle ayrilsak onu tercih eder gider onla gibi hissediuorum suan..normal gunluk hayatta bana duskundur aslinda cok sever birlikte gezeriz oynariz guzel gunlerimiz olur..ya belkide sacmaliyorum...sizce normalmi bugunki harekeyleri..4 yasinda bir cocuk bole dengesiz davranabilirmi...bi anneye bi babaya mi gider bu tarz durumlarda ..ya biseyler deseneiz bana :(

Surat asmanız,mutsuz görünmeniz sadece kızınızı değil herkesi kaçırır çevrenizden.
Onun mutlu olmaya ve mutlu ebeveynlere ihtiyacı var,eşinizle naparsanız yapın,onun yanında kötü olmayın,kötü laf söylemeyin,surat asmayın.
Ayrıca kız çocuğu zaten babaya daha düşkün olurmuş,soğutmayın kendinizden.

Yok canim sana öyle gelmiştir. Babasını bir haftasonu rahat rahat görüyor oynamak vakit gecirmek istiyor. Sizde bugün kızınca ondan oyle davranmistir. Yarin sabaha hepsini unutur küçücük kiz annesinden uzak kalabilir mi hiç :)

Çocuklar menfaatini kollar. Kızınız hemüz duygusal ya da vicdani düşünce yapısı geliştirecek yaşta değil. Kızınızı suçlamak yerine eşinizi çekin kenarı ''bundan sonra ikimiz de aynı kuralları koyup, yürüteceğiZ'' deyin. Suçlu eşiniz. Herkese, hele de küçücük çocuğa küsmek de neymiş!

Tartışmada ne kadar haklısınız onu bilmiyorum ama sonrasında çok hatalısınız en basiti çocuğunuza bu durumu hissettirmeniz
Çocuklarıma aramızdaki gerginliği ikimizde hissetirmemeye çalışırız bu bizce doğru olandır

bu duyguyu ve uzuntuyu bukadar yogun suan yasiyorum..bugun esimle ilgili canimj sıkan seyler oldu..bende hemen toparlanamam biseye kizinca uzun sure küs durabilirim..bugun hakli oldumu dusundugum halde kizim hep babbasinin yaninda..ve ben yokmusuum gibi davraniyolar.hadi esim neyse zaten bozustuk konusmasun zaten de kiziim saatlerdir yanima gelmiyor..babasina da bana da duskundur ama bilmiyorum saatlerdir annesine ihtitac duymazmi 4 yasina yaklasmis bir kiz cocugu..hatta istemsiz ona da kizdim kizima benim yanima gelmedi diye...ama cok kizdim..bugun arabada öne binme arkaya bin dedim istemedi bende kizdim kendim bindim arkaya..esimde hic bana hak vermedi gel kizim deyip one oturmasini destekleyerek buyuk gelen emniyet kemeri bile bagladi cam da sonuna kadar acik hic guvenli degil...esime zaten buyuzden kizdim..ikisi onde ben yokmusum gibi muhabet sohbet ben arkada cocuk gibi...eve geldik yine birlikte yemek yapmalar oynamalar..yani yokmusum gibi davranmalar...kirginligim gecmiyor hala..sanki kizimi duygusal anlamda elimden almis gibi hissediyorum ve buyuk bosluktayim suan...sanki esimle ayrilsak onu tercih eder gider onla gibi hissediuorum suan..normal gunluk hayatta bana duskundur aslinda cok sever birlikte gezeriz oynariz guzel gunlerimiz olur..ya belkide sacmaliyorum...sizce normalmi bugunki harekeyleri..4 yasinda bir cocuk bole dengesiz davranabilirmi...bi anneye bi babaya mi gider bu tarz durumlarda ..ya biseyler deseneiz bana :KK43:
Yahu siz niye çocuk istedi diye arkaya geçtiniz ki? Adam istediği kadar gel kızım desin. Daha dört yaşında çocuk o.
Kocanıza da söyleyin siz kötü polis olurken o iyi polis olmasın. İkiniz bir takımsınız. Ne o öyle çocuğun canı pahasına istediğini vermeler.. Kendisi de çocuk herhalde.

4 yaşında ki bir çocuk araç koltuğunda olmalı. ön koltukta değil. önce bu problemi çözün daha ciddi çünkü. O YAŞTA BİR ÇOCUK İÇİN HAVA YASTIĞI ÖLÜMCÜL SONUÇLAR DOĞURUR. VE EN UFAK BİR ÇARPMADA AÇILIR HAVA YASTIĞI...

Bende tamda onu diyecektim lütfen çok tehlikeli hanımefendi. Kocaniza küs bile olsan evladının hatırına uyarin eşinizi hava yastığı en ufak kazada açılabilmektedir ve çok kötü ölümlerle sonuçlanmaktadır. İnternetten videolarına gösterin ne derece tehlikeli. Ayrıca acaba eşiniz gizli gizli kızınızı dolduruyor mu annenle konuşma diye. Yoksa çocuklar çok hassaslardir hisseder sizin üzüntünuzu

Lütfen çocuk oto koltuğu ile arka tarafta oturtun çocuğunuzu ,çok tehlikeli bir şey yapmışsınız şimdiye kadar Allah korusun

Siz kendiniz uzak durarak çocuğunuzu uzaklastiriyorsunuz farkında mısınız ?

Eşinizle konuşmayabilirsiniz ama çocuğa yanima gelmiyorsun diye kızmak ne demek ? Çocuğu neden seçim yapmaya zorluyorsunuz ,babasıyla daha mutlu zaman geçirdiği için babayı isteyebilir ,sizde gidin çocuğunuzun yanına

Cocugunuzun hayatina deger veriyorsaniz dogru yerlestirilmis bir oto koltuğu dışında seyahat etmesine asla izin vermeyin.
Cocugun yol boyunca aglamasi, buyuk gelen emniyet kemeri yuzunden hafif bir carpmada dahi gozunuzun onunde boynu kirilarak olmesinden iyidir.
Acik soyledim kusura bakmayin cunku konu cok açık, esiniz ve kiziniz ısrar ediyor diye kizinizi bir yangının ortasina atmiyorsaniz, o sekilde on koltuga oturmasina da izin vermemelisiniz.

4 yaşındaki çocuğu nasıl öne oturtuyorsunuz ???
Sakın yapmayın bunu
Arkaya ve oto koltuğuna oturtmalısınız
Çoçuğunuzun güvenliğini hiç mi düşünmüyorsunuz
Cahiller bile bunu yapmıyor

eşinin yaptığı çok tehlikeli.keşke o an bir trafik çevirmeye denk gelseydi de görseydi eşin

Eşinle sorunun olduğunda bunu hiç kızına yansıtma.Sinirli ve stresli bile olsan kızınla iyi ol.Bazen geriliyoruz bişeylere ama onların hiçbir suçu yok aslında.Kızlar küçükken biraz babacı oluyo ama büyüdükçe iyice sana yaklaşıcak.

bu duyguyu ve uzuntuyu bukadar yogun suan yasiyorum..bugun esimle ilgili canimj sıkan seyler oldu..bende hemen toparlanamam biseye kizinca uzun sure küs durabilirim..bugun hakli oldumu dusundugum halde kizim hep babbasinin yaninda..ve ben yokmusuum gibi davraniyolar.hadi esim neyse zaten bozustuk konusmasun zaten de kiziim saatlerdir yanima gelmiyor..babasina da bana da duskundur ama bilmiyorum saatlerdir annesine ihtitac duymazmi 4 yasina yaklasmis bir kiz cocugu..hatta istemsiz ona da kizdim kizima benim yanima gelmedi diye...ama cok kizdim..bugun arabada öne binme arkaya bin dedim istemedi bende kizdim kendim bindim arkaya..esimde hic bana hak vermedi gel kizim deyip one oturmasini destekleyerek buyuk gelen emniyet kemeri bile bagladi cam da sonuna kadar acik hic guvenli degil...esime zaten buyuzden kizdim..ikisi onde ben yokmusum gibi muhabet sohbet ben arkada cocuk gibi...eve geldik yine birlikte yemek yapmalar oynamalar..yani yokmusum gibi davranmalar...kirginligim gecmiyor hala..sanki kizimi duygusal anlamda elimden almis gibi hissediyorum ve buyuk bosluktayim suan...sanki esimle ayrilsak onu tercih eder gider onla gibi hissediuorum suan..normal gunluk hayatta bana duskundur aslinda cok sever birlikte gezeriz oynariz guzel gunlerimiz olur..ya belkide sacmaliyorum...sizce normalmi bugunki harekeyleri..4 yasinda bir cocuk bole dengesiz davranabilirmi...bi anneye bi babaya mi gider bu tarz durumlarda ..ya biseyler deseneiz bana :KK43:
O henuz cocuk bilincli yapmiyor annesi.
Herseyden once cocugunuzun yaninda tartismayin. Ama esiniz hatali, oldu da ufak bir tartisma yasasaniz bile bu kucukleri ilgilendirmez bizim aramizda ki bir mevzu annene uzak duramazsin diyebilmeli.
Mesela esiniz arabada sizi desteklemeli ki ben ne cesaretle o on koltuga cocuk oturtulur anlamiyorum o da ayri bir konu.
E esiniz bunu demedigi zaman da kiz cocuklarinin ister istemez babaya daha duskun olma durumundan kaynakli sorunlar olusuyor boyle.
Esinizi karsiniza alip, kavgada etsek cocuga karsi tek agiz olmaliyiz diye sakince durumu izah etmelisiniz bence

Komik misiniz ? Ben nasıl, biz nasıl onun öyle öne tek başına oturmaya izin veririz diye içiniz içinizi yiyeceğine kızıma çok kızdım yanıma gelmedi diyorsun eşinede sanada pes :KK57: İkinizde kızınız kadar çocuksunuz resmen. Eşinde sende bir birinizin otoritesini böyle eziyorsanız ve güvenlik yoksa bence kızınız ikinizdende kaçsın zaten anne baba olarak çokta sorumluluk sahibi değilsiniz sanki oda kendi kendine bakabilir zaten 4 yaşında hani.

Hayırdır 4 yaş sendromuna mı girdiniz:işsiz:eşinize kızıp kızıp kızınızdan çıkarmayın. Bir de sizde sürekli serzenişte bulunan olumsuz bit tüh hali gördüm. Bırakın baba kızı bir arkadaşlarınızla vakit geçirin alışveriş yapın. Sanki hiç kimseniz yokmuş gibi kızın ilgisi biraz babaya kaysa dünyanız yıkılıyor. Biraz etrafınıza vakit ayırın yoksa çocuk evden gidince kimsesiz moduna gireceksiniz

kizıniz sizi evde kavga cıkaran bagıran izin vermeyen sert figur olarak algılamıs..esinizle ortak bir tavir sergilemelisiniz..sizin kızdıgıniza o izin verirse siz kötü polis o iyi polis olur haliyle..esinizle sinirlenmeden kızınızın olmadıgi bir ortamda bu konuyu konusun derim

Eşiniz o kdr hatalı tavırlar içerisindeki.. 4 yaşındaki bir çocuğun yeri arabada arka koltuktur. Ona yetişkin muamelesi yapıp ön koltuğa oturtup yanlışın üstüne gırla muhabbet etmesi iyice yanlışı pekiştirmiş. Kızınızın da yetişkin muamelesi görmek haliyle hoşuna gitmiştir büyüdüğünü hissediyor. Ama sizin gözünüzde bunu hissedemiyor. Doğrusu neydi anne ve baba bir olup çocuğun olması gerektiği yeri anlatmasiydi. Eşinizle konuşmanızı tavsiye ederim.

..bugun esimle ilgili canimj sıkan seyler oldu..bende hemen toparlanamam biseye kizinca uzun sure küs durabilirim..
Benim annemin en büyük huyuydu bu ve maalesef ben onu hiç çok sevemedim ...
Onun bu huyu yüzünden ilkokul çağlarımdan beri herşeyimi ondan gizledim.
Onun bu huyu yüzünden cidden aramıza duvarlar girdi. Babama sinirlendirdi bize de kuserdi, bana sinirlenirdi babam dahil kimseyle konuşmaz yemek yemezdi... Birşeyle bozulabilir, günlerce surat asar,modu düşerdi :(
Böyle bir insanı sevebilir misiniz?
İçten söylüyorum ki ben sevmiyordum, zorla değil ya
İğrenç bir huy
Kesinlikle kesinlikle vazgeçin bu huyunuzdan... Ben 26 yaşındayım, annemle büyük bir travma yaşadıktan ve ona olan sevgisizliğimi yüzüne söyledikten sonra yavaş yavaş bir toparlanma evresine girdik.

Back
X