- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi smollgirl20
Annemle aram iyidir ama babamla başka ..bu duyguyu ve uzuntuyu bukadar yogun suan yasiyorum..bugun esimle ilgili canimj sıkan seyler oldu..bende hemen toparlanamam biseye kizinca uzun sure küs durabilirim..bugun hakli oldumu dusundugum halde kizim hep babbasinin yaninda..ve ben yokmusuum gibi davraniyolar.hadi esim neyse zaten bozustuk konusmasun zaten de kiziim saatlerdir yanima gelmiyor..babasina da bana da duskundur ama bilmiyorum saatlerdir annesine ihtitac duymazmi 4 yasina yaklasmis bir kiz cocugu..hatta istemsiz ona da kizdim kizima benim yanima gelmedi diye...ama cok kizdim..bugun arabada öne binme arkaya bin dedim istemedi bende kizdim kendim bindim arkaya..esimde hic bana hak vermedi gel kizim deyip one oturmasini destekleyerek buyuk gelen emniyet kemeri bile bagladi cam da sonuna kadar acik hic guvenli degil...esime zaten buyuzden kizdim..ikisi onde ben yokmusum gibi muhabet sohbet ben arkada cocuk gibi...eve geldik yine birlikte yemek yapmalar oynamalar..yani yokmusum gibi davranmalar...kirginligim gecmiyor hala..sanki kizimi duygusal anlamda elimden almis gibi hissediyorum ve buyuk bosluktayim suan...sanki esimle ayrilsak onu tercih eder gider onla gibi hissediuorum suan..normal gunluk hayatta bana duskundur aslinda cok sever birlikte gezeriz oynariz guzel gunlerimiz olur..ya belkide sacmaliyorum...sizce normalmi bugunki harekeyleri..4 yasinda bir cocuk bole dengesiz davranabilirmi...bi anneye bi babaya mi gider bu tarz durumlarda ..ya biseyler deseneiz bana![]()
Sürekli somurtan bir annedense pozitif bir babayı tercih etmesi çok normal ..bide çocuk gibi o mu ben mi diye seçenek sunmak da çok yanlış ..bu düşünceni çocuğuna belli etme lütfen .hayatı boyunca birşeylerı seçmeye mecburmus gibi hissetmesin. Hem annemi hem babamı yada hem şunu hem bunu diyebilsin. .net çizgiler ayrı tabi ..
Esinle ilişkine küçücük kızını dahil etme ..sizin aranızdaki sizi ilgilendirir . Dediğim gibi taraf tutmaya zorlama .bırak kendi dünyasında mutlu olsun ..ben eşimle bir problem yaşadığım vakit ,eve gelince kızlarımı kapıya yollarım ,koşun babanıza sarılın diye ..ilişkileri zedelememek lazım .yarın sen unutursun o küslüğü, kızın unutmaz , dünyasında nasıl şekillendirir bilemezsin ,travma yaşamasına bile sebep olabilirsin ..en basiti baba kızın arasını açarsın ..görünmez buz daglari büyür, sadece sen değil ,kızın da çarpar, canı acır. .