Odası ayrıydı birkaç kez hasta oldu yanıma aldım şimdi de ayıramıyorum eşim çıldırmak üzereGece yaniniza geldiginde yeniden odasina goturun. Aglarsa falan uyuyana kadar yaninda durun. Odasini ayirmak icin cok gec kalmissiniz.
Evet büyük hata yaptım tek çocuk,belki de oyüzden kıyamadım her ağladığında kötü rüya gördüğünde,hastalandığında yanıma aldım şimdi de ayıramıyorum bugün son diye diye 1 yıl geçti,eşim artık küstü konuşmuyor bu işin sonu yok demeye getirdi ben arada kalıyorum
Sizin özel alanınız orası. Kızınızın yaşı çok müsait, karşınıza alın ve yatak odasının karı koca için özel bir alan olduğunu ve orada sizinle yatmasının uygun olmadığını anlatın. Hiçbir şart ve koşulda ağlasa dahi yanınızda yatmasına müsade etmeyin. Bakın sizi yönlendirmeye başlamış bile. Rolleri değişmişsiniz ebeveyn olan sizsiniz bunun farkında olmasını sağlayın.Evet büyük hata yaptım tek çocuk,belki de oyüzden kıyamadım her ağladığında kötü rüya gördüğünde,hastalandığında yanıma aldım şimdi de ayıramıyorum bugün son diye diye 1 yıl geçti,eşim artık küstü konuşmuyor bu işin sonu yok demeye getirdi ben arada kalıyorum
Merhaba kızım 8 yaşında ve Benin’le uyumaya alıştı hastayken falan yanıma alıyordum şimdi ayıramıyorum.Kendi odasında bile yatsa gece yanımıza geliyor ve bu sıkıntı yaratıyor eşim için ben de strese giriyorum,arada kaldım ne yapmam gerekiyor,yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler[/QUOT
Öncelikle karşınıza alıp konuşun . Gece yatağınıza geldiğinde yatağına götürün ve uyuyana kadar yanından ayrılmayın. Bir süre sonra alışacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?