- Konu Sahibi Denizdekikum
-
Iyi akşamlar bayanlar. Bu sıkıntım artık sıkıntı olmaktan çıkıp dert moduna girmiş bulunmakta. Kızım 7. ayına girdi ve kollarını baglamadan uyumuyor. Artık büyüdü emeklemeye bile başladı yavaştan ama hala kolları ile başımız belada.Ne oyun halısında ne mama sandalyesinde ne yürütecinde ne salincaginda nede beşiğinde hiç birinde durmuyor çok çabuk sıkılıyor. Düzene girsin istiyorum zaten evliliğim sıkıntılı buda üstüne gelince bunaliyorum hep beni istiyor kucağında dolaştır yani başka derdi yok Hanımefendi nin. Yani benim küçük haylazım gibi bebisi olan anneler var mı yardım istiyorum.. Ne yapmalıyım?
BEnim yeğenimde öyleydi sürekli kucak isterdi üstelik ayakta durulacak haylaz yürümeye başlayınca artık kucakta durmuyor. Sabret biraz daha yürümeye başlayınca kucak filan istemez kollara gelince annem geçen teyzemın çocuğu için söylemişti uykusu hafif olunca kolu sallanınca uyanıyordu bebeği bağlamasını söylemişti tabi o ayağında sallayarak uyutuyordu. Sizin bebişinde öyle olabilir yada artık alışkanlık oldu. Umarım kısa zamanda düzene girer. Bebişim yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmak istedim :)
Kucak işi öyle oldu diyelim ya kollarbenimde önceden sadece kucakta uyuyordu şimdi şimdi ayağı istemeye başladı. Salliyorum ama 3 aylık bebek gibi kolları bağlı. Normalde de çok hareketli zaten kollarını açtığım an yüzüne dokunup uyanıyor Allah herkese nasip etsin bi bebis büyütmek hiç kolay değil ama onlar bizim parcamiz :) yinede teşekkür ederim..
Suan da da yerinde durmuyor zaten yürüyünce düşünemiyorum ve evet aşırı Nazlı ve babası gibi pis bir inadı var bu hususu hiç sevmem çok inat yok dedi mi yoktur yani asla evet dedirtemem yapmaz :)O yüzden bağlanmasını istiyor demekki ay canım benim senin bebiş çok nazlı ve inatçı gibi :) hareketli olduğu için onun kucak istemesi diğer bebekler koy bir köşeye gıkı çıkmaz severler oturmayı hareketli bebekler sürekli hareket ister sen yürümeye başlayınca gör onu tutabilecek misin bakalım 2 dk kucağında :)
Benim kizimda öyleydi aşırı kucak
Delisiydi hiç biryere gidemiyodum
Artık psikolojik olarak cokmustum takiii emeklemeye başlayıncaya kadar rahatladi şimdi melek
Gibi çok şükür size diyeceğim suki biraz
Daha sabır: )
Hayır kendim buyuttugum için hıc kucağa alıştırmadm o yüzden ya sıkıntımbaştan kucağa alıştıran sizdiniz muhtemelen :) şikayet yok şimdi debiraz daha büyüsün daha neler isteyecek :) bizler de kolay büyümedik ki onlar kolay büyüsün :) ALLAH yardımcınız olsun ve sabır versin inş. ayrıca kol bağlama fikri de sevimli :)
Kolları bağlamak 7 aylık bir bebek için gerçekten bırakılmış olması gereken bir eğlem.
Geç bile kalmışsın
alıştırına kadar evet sıkıntı olcak ama .o sıkıntıyı çekmiyim diye devam etmen hata
bebeğin aglaması annenin içini acıtıyor ama bazen onların iyiliği için bir süre katlanmak gerekiyor
Ahahhahahahahhahah :)))))) evet dış cikartiyoruz ondan sanırım kızım güvende desene o zaman :)ayy ben ısırırım o kolları.annesi tam diş çıkarma dönemi ondandır huzursuzluğu ayrıca kolları bağlanınca yani kondak yapılınca kendilerini daha güvende hissediyorlarmış sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?