- Konu Sahibi eliffffffff
-
32 aylık kızım çişini lazımlık denemesi yapmadan direk tuvalete yaptı. ancak kakası gelince BEZİMİ BAĞLA BEZİME KAKA YAPACAM DİYOR.
1-2 defa kakasını tuvalete yaptı ama sonra vazgeçti.
şimdi lazımlık denemesine başlasam sizce faydası olur mu?
kakasını sahipleniyor mu yoksa ondan tiksiniyor mu?
forumda bunla ilgil çok konu var ama herkes sorunlarını yazmış
sonrasında nasıl çözüm bulduklarını yazan olmamış.
bana yardımcı olabilecek olan var mı?
Benim oğlumda 33 aylıkken çişini hem gece hem gündüz ilk günden öğrendi aaa ne kolaymış diye düşünürken şu anda 35 aylık 2 aydır kakayı çözemedik.aslında başlarda lazımlığına az az yaıyordu .sonrasında 2 gece yatılı bir yerlerde kaldık ve olanlar oldu...oğlum yaklaşık 1 haftadır kakasını yapmak istemiyor ayakta poposunu sıkıyor ve kakasının çıkmaması için kendini mahvediyor sonrasındada poposunun silinmesini istiyor..sabahtan akşama kadar bu böyle devam ediyor.konuşuyorum çok hırçınlaşıyor,lazımlığa asla oturmak istemiyor ama çişinde problemimiz yok..bazen delirecek gibi oluyorum sabrım taşıyor kızıyorum sonrasında üzüzlüyorum sonuçta önceden yapıyordu demekki ters giden bişeyler oldu onun küçük dünyasında ..çalışıyorum şimdi attil sürecindeyim 2 haftaya kadar işe başlıycam bakıcımız var peki onunla kalınca daha da mı kötü olur.Allahım kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki..karnı ağrıyor biliyorum o kadar üzülüyorumki,yavrum beni bir kere anlasa eskisi gibi lazımlığını alıp tv. karşısına otursa anne bitti dese.....çok zor bir süreç oluyor bizim için.umzrım düzelir..farklı fikirleriniz varsa lütfen paylaşın belki benim yaptığım yanlışlar vardır..hatta çocuk psikoloğuna götürmeyi düşündüm ancak araştırdığım kadarıyla kaka eğitiminde sınır 4 yaşmış o zamana kadar bişey yapmıyolarmış....
Canim 18 aylik cok erken diyorlar bugun pedagog adem gunesi dinledim en erken cocuk hazir ise tepkiler veriyirsa 24 aylik iken baslanmali diyor bi arastir istersen...Ilginc bir konu. Kizim 15 aylik. Ne zaman uygun olur. 18. Ayda baslamayi düsünüyorum ben
Sag ol canim bakacamCanim 18 aylik cok erken diyorlar bugun pedagog adem gunesi dinledim en erken cocuk hazir ise tepkiler veriyirsa 24 aylik iken baslanmali diyor bi arastir istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?