kızım çok dikkat çekiyor :/

demek ki bundan sonra iyi duygularımızı öldürüp sokakta sevdiğimiz bi çocuğun başını okşayamıcaz, hatta gülümseyemicez. belki onların annesi de böyle düşünüp, hatta çocuk yere düştü diye bizden biliyodur.

Son düzenleme:
demek ki bundan sonra iyi duygularımızı öldürüp sokakta sevdiğimiz bi çocuğun başını okşayamıcaz, hatta gülümseyemicez. belki onların annesi de düşünüp, hatta çocuk yere düştü diye bizden biliyodur.

kesinlikle katılıyorum. bende sevimli bir çocuk gördüğümde ona seslenirim sarılırım aileside olur yanımda başını okşarım. dediğin gibi artık iyi duygularımızı öldüreceğiz.

pazardaki adamın gel kucağıma otur demesi saçma. izin vermemeniz de normal.
ama siz ve eşiniz biraz fazla evham yapıyorsunuz sanki:ssz:
eskiden mail yoluyla, şimdi facebookta dönen efsanevi hikayeler vardır. Bu hikayeler değişik versiyonlarla döner dolaşır. gerçek mi değil mi, tartışılır.
dolmuşta adam kucağına oturttuğu ufak kızın, .... bozar,
yolda yürüyen kız aniden bayılır, ona yardım eden teyzenin organları çalınır
kendinizi buz dolu küvetin içinde bulursunuz ve böbrekleriniz çalınmıştır..:ssz:
yani en güzeli böyle dünyada yaşamaktansa, zehir içip ölelim biz:ssz:

demek ki bundan sonra iyi duygularımızı öldürüp sokakta sevdiğimiz bi çocuğun başını okşayamıcaz, hatta gülümseyemicez. belki onların annesi de böyle düşünüp, hatta çocuk yere düştü diye bizden biliyodur.

aynennn katılıyorum sizee

Siz bir bayan oldugunuz için fazla tepki gormeyebilirsiniz bence erkeklerin başkalarının çocuklarına heleki kiz cocuklarina karşı hassasiyet göstermesi lazım ortalik kotu ne diye hic tanimadigim bi insan benim kizima gel kucagima diyor tanımadığım için niyetini bilmiyorum o yüzden de izin vermiyorum

Ben size katiliyorum. Yabanci bir erkegin, gel bakalim kucagima otur demesi cok ama cok abes bir olay, bnce resmen sapkinlik. yanagini sikti basini oksadi diye kizmam ama gel kucagima otur diyen erkekten korkarim. Tiksinc.. bnce dogru hareket yapmissiniz. Bu tarz hanzolarin -iyi niyetliyse bile- kendini egitmesi gerekiyor:50:

Arkadaslar, cocuk .....larinin erkekler tarafindan ne kadar revacta oldugunu hatirlayarak yorum yapin bnce.
burda bayanin bahsettigi demek ki asiri bir ilgiymis, normal de siz gidip bir cocugun basini oksadiginizda kimse kizmaz ama erkeklerin bu konuda dikkatli olmasi lazim, gel kucagima otur ne ya.. Ben kizimi baska adamlarin kucagina niye oturtayim, amcasi mi dayisi mi?

Back
X