Kızım Çok Sıkıntılı :/

Scorpio1970

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
13
0
16
İstanbul
Merhaba :D Benim 13 yaşında bir kızım var. Ve bacak kıllarından çok şikayetçi :/ Ne yapacağım bilmiyorum ?? Gittiğim güzellik salonundakiler ağda için en az 5 kere regl görmesi gerektiğini söylüyor. Çünkü yumurtalıklar gelişmeden ağda yapılmıyormuş. Ve kızım sadece 2 kere regl gördü :/ Sık dişini 3 ay daha diyorum ama okulda herkes artık kısa çorap giymeye başlamış... Geçen yıl giyebiliyordu çünkü daha azdı kılları. Simdi de epilatör diye tutturdu. Sizce bu yaşta epilatör kullanmasında bir sakınca var mıdır??

Merhaba. Sanırım size yazmıştım, ama tekrar yazayım. Bu konuda en doğru bilgiyi doktor verecektir. Tıp eğitimi almamış kişiler yanlış yönlendirir sizi. O nedenle doktorunuza sorunuz. Sizin kadın doğum doktorunuz varsa telefon açıp da sorabilirsiniz, iki dakikanızı almaz bile.

Hangi tıp bilgilerine güvenerek konuşuyor acaba bu ağdacılar ne alakası var 4 kere görünce olmuyor mu illa 5 kere mi görmesi lazım . Kızınız ergenliğe girmiş reglini de olmuş ki olmaya da bilir tüylerinden artık rahatsız olmaya başlamışsa aldırırsınız bu kadar basit yani bir tereddütünüz varsa da ağdacı yerine doktora danışın daha sağlıklı bir bilgi almış olursunuz.

Çünkü En Az Beş Gere Regl Görünce Yumurtalıkların Düzeni Oturuyormuş... Doktora Da Sordum Daha Erken Dedi. Şimdilik Tüy Dökücü Yapsın Dedi Ama Tüy Dökücü Kullanınca Da Bir Kıl Kökünden Birçok Kıl Çıkıyor...

nasil olsa agda yapinca tekrar azalmaya ab$lar herhalde
kremle idare edin bence
ben hiç ugra$madim bacaklarla fazla bi bilgim yok ama agda azaltiyo doye biliyorum ...

Evet :D İlginiz İçin Hepinize Çok Teşekkür Ederim. Bence de Çok Haklısın Canım :) 2 Ay Daha Kremle İdare Et Ağda Yaparız Diyorum Ama Nafile :)

Back
X