- 11 Kasım 2014
- 3
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi hacer cokkucuk
-
lütfen ihmal etmeyin bir çocuk psikiyatristine götürünmerhaba arkadaşlar kızım ocak 2013 doğumlu 2 yaşına girmek üzere ama bana çoğu derdini anlatamıyor tv başından ayrılmıyor açık gördüğünde ne olsa izliyor ve kapılıyor baya bize bakmıyo hatta işitme testi bile yaptırdık temiz çıktı şükür arada titriyo elleri diğer çocuklarla oynamayı sevmiyo insanlara karşı soğuk benmi çok abartıyorum diyorum ama bakıyorum yaşıtları istediğini gösteriyo bizimki herşeye mama diyor kendi kendine konuşuyo sürekli aslında sakin bi çocuk huysuz sadece yaramazlıgı yok fakat dikkat eksikliğimidir nedir bilemiyorum çocuk psikolojisi yazıyor mhrs den randevular sürekli dolu alamıyorum istanbul avrupa yakasında ya uygun bir pedagog yada nası randevu alıcam bilen varmıdır acaba
merhaba evet işitme testini yaptırınca sonuca göre yönlendireceğini söyledi öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ederim şuan hiç tv izlemiyor kendimi çok suçlu hissediyorum ama oldu bir kere artık izletmiyoruz.pedagoga gittik 15 aralıkta tekrar çağırdı gelişim testi istedi inş otizm vb kötü birşey yokturöncelikle çocuğunuzu tvden uzak tutun ardından www.erkenrisk.org taki testi çözüp durumun aciliyetine göre beklemeden doktora götürün, şimdiye kadar ki doktor kontrollerine doktorunuz size herhangi bir uyarıda bulundu mu?
birde bu testi bulamadım sitedi hangi başlık içinde acabaöncelikle çocuğunuzu tvden uzak tutun ardından www.erkenrisk.org taki testi çözüp durumun aciliyetine göre beklemeden doktora götürün, şimdiye kadar ki doktor kontrollerinde doktorunuz size herhangi bir uyarıda bulundu mu?
sayfanın sağ tarafında değerlendirme testine başla diye bir yer var oradan açılıyor, inşallah önemli bir sorun yoktur, lütfen üzülmeyin, dermansız dert vermesin allah, gelişmeleri bizimle de paylaşın olur mu?birde bu testi bulamadım sitedi hangi başlık içinde acaba
ahahah alemsiniz . çocuk otizmli ise kreşe mi verilir , tedavisi olmayan sadece gerileyebilen bir rahatsızlığı kreş ile mi hallederdiniz siz ,Sizi korkutmak istemem ama Çocuğunuz Otizm belirtileri gösteriyor olabilir. Bence derhal tv yi Kapatın ve Çocuğunuzu verebiliyorsanız bir kreşe verin.
isterseniz bu konuda çocuk psikiyatristlerinin tavsiyelerine bir göz atın. belli ki mevzudan haberiniz yok. otizm kelime anlamı olarak bile kendi kabuğuna çekilmek manasına gelir ve çocuktaki bu içe kapanıklığı, kendi dünyasına çekilmeyi önlemek, çocuğu sosyalleştirmek maksatlı erken yaşta kreş tavsiye edilir.ahahah alemsiniz . çocuk otizmli ise kreşe mi verilir , tedavisi olmayan sadece gerileyebilen bir rahatsızlığı kreş ile mi hallederdiniz siz ,
Otizm sandığınız gibi hafif bir vaka değil ki , nedeni yokki çözümü olsun. birinci dereceden ilgi gerektirir. otizmli çocuğun annesi olmak çocuğu kreşe vermek değildir. ayyrıca çocuk içine kapanık filan olmuyor siz çok yanlış anlamışsınız. sosyal herhangi bir aktivitesini gerçekleştiremiyor. Konuşamıyor , etraftaki konuşmaları anlayamadığı için paniğe kapılıp el çırpmalarına başlıyor. basitce böyle anlatılabilir yani , :) kreşte asla diğer çocuklarla uyum sağlayamaz. zaten dışarıya verdiği zarar dolayısıyla kreş almıyor maalesef , ayrıca çocuk psikiyatristi ne alaka :) psikiyatristin otizmle ne alakası var :)isterseniz bu konuda çocuk psikiyatristlerinin tavsiyelerine bir göz atın. belli ki mevzudan haberiniz yok. otizm kelime anlamı olarak bile kendi kabuğuna çekilmek manasına gelir ve çocuktaki bu içe kapanıklığı, kendi dünyasına çekilmeyi önlemek, çocuğu sosyalleştirmek maksatlı erken yaşta kreş tavsiye edilir.
Pardon teşhisi kalp damar cerrahi koyuyor da ben şaşırdım heralde Otizm sizin sandığınız gibi tek tip olan birşey de değil. Otizm hakkında ne kadar araştırma sahibisiniz bilemem ama ben hastalığı anlatış tarzınızdan bile çok bilgi sahibi olmadığınızı çıkartıyorum zaten. Size tavsiyem hanımefendi, burda benimle cevap yarışına kastıracağınıza açın iki uzman tavsiyesi okuyun. Arkadasın başlığını da daha fazla tartışma malzemesi haline getirmeyelim. Iyi günler.Otizm sandığınız gibi hafif bir vaka değil ki , nedeni yokki çözümü olsun. birinci dereceden ilgi gerektirir. otizmli çocuğun annesi olmak çocuğu kreşe vermek değildir. ayyrıca çocuk içine kapanık filan olmuyor siz çok yanlış anlamışsınız. sosyal herhangi bir aktivitesini gerçekleştiremiyor. Konuşamıyor , etraftaki konuşmaları anlayamadığı için paniğe kapılıp el çırpmalarına başlıyor. basitce böyle anlatılabilir yani , :) kreşte asla diğer çocuklarla uyum sağlayamaz. zaten dışarıya verdiği zarar dolayısıyla kreş almıyor maalesef , ayrıca çocuk psikiyatristi ne alaka :) psikiyatristin otizmle ne alakası var :)
Çok sert bir mizacınız var , okulda iki haftadır otizm konusunu görüyoruz. hatta 8 kaynaklı araştırma ödevim de var üzerine :) ayrıca yanlış olsa bile neye sinirleniyorsunuz , hayatta öğrenmemiz gereken en mühim konu tahammül galiba , ne öküz insanlar çıkıyor karşımıza , ben böyle anlayacağınızı hiç tahmin etmemiştim dediklerime tahammülünüz yoksa muhtemelen cennetten filan yazıyorsunuz , bakınsana sizi kıracak bişey söylemişmiyim :)Pardon teşhisi kalp damar cerrahi koyuyor da ben şaşırdım heralde Otizm sizin sandığınız gibi tek tip olan birşey de değil. Otizm hakkında ne kadar araştırma sahibisiniz bilemem ama ben hastalığı anlatış tarzınızdan bile çok bilgi sahibi olmadığınızı çıkartıyorum zaten. Size tavsiyem hanımefendi, burda benimle cevap yarışına kastıracağınıza açın iki uzman tavsiyesi okuyun. Arkadasın başlığını da daha fazla tartışma malzemesi haline getirmeyelim. Iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?