bugün kızımı zorla okula yolladım.beni okuldan alın zaten ders notlarım düşük dedi.çok morelim bozuldu bugün çok nasihat verdim ona.ama bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor.dersler çok zor anlamıyorum diyor.eve gelince tekrarda yapmıyor unutmamak için.belkide okulda öğretmenlerinin hiçbirini dinlemiyor.akşam soru bankasını elime aldım hadi beraber çözelim dedim.tek yapmak istiyorum dedi nekadar beraber çözelim diye sıkıştırdımsada istemedi.sonru bankasının 1 sorusunu çözüyor bir yandanda bana ordan burdan birşeyler anlatıyor.belki anca konuşa konunuşa 5 soru çözmüştür.sonra baktım kitabı içeri bıraktı tv yi açtı.bu kadarmı dedim ses yok.babası akşam eve geldi aldığım kitaptan çalış dedi tamam dedi eline almasınla bırakması bir oldu.toplasanız kitap elinde 10 dakkika durmuştur.konuşuyorum onunla kızım oku.okumaktan fayda var.tamam anne düzeltcem kendimi diyor 1 gün sonra aynı.her sabah uyuşuk uyuşuk hazırlanıyor gitmedesem gitmicek.okula geç kalmış olabilirim kapıları kapamışlardır diyor saate bakıyorum daha var.her saabah karnım ağırıyorı ,başım ağrıyor.ilkokul 1.sınıftan beri isteksiz bir çocuk benim zorlamamla hep bütün dersleri 5 di.her sene birazdaha geriledi her sene biraz daha 3.sınıfta matemetiği 4 e düştü.gerisi hep bir kademe aşağı düştü.bu sene dahada düştü öbürkü seneyi düşünemiyorum.aklına okumayı değil okumamayı koymuş ben ne yapayım şimdi.