kızım emerken ısırıyor yardımmm:(

neslim35

gül kokulu kızım...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.005
22
643
İzmir
bayanlar bebişimin alt iki dişi çıktı ve felaket ısırıyor emzirmek kabusa döndü resmen sütüm azaldı sizdede aynı şikayet varmı ? neler yapıyorsunuz?? artık doğru düzgün emmiyor şıhemen ısırmaya başlıyor bende ağzından çekmeye çalışıyorum hemen ama bırakmıyor o çekiyo ben çekiyom ister istemez bağırıyom tabi ben bağırdıkça o ısırıyo:(((

teşekkürler cnım ama fayda etmedi ne ciddiyet ne bişi burnu da tılkalı değil ama

aynı sorunları bizde atlattık hayatım.kaanda çok ısırıyordu ben sadece hayır deyip kötü kötü bakarak üstesinden geldim.şimdi 8 tane dişimiz var ve bilerek ısırmıyor ama emerken uyuduğu için memeucum dişlerinin arasında kalıyor.bazen çok acı çekerek çıkartıyorum.en kısa zamanda ısırma huyundan vageçirmelisin çünkü üst dişler çıktığında işin dahada zorlaşacak hayatım.kolay gelsin...

bayanlar bebişimin alt iki dişi çıktı ve felaket ısırıyor emzirmek kabusa döndü resmen sütüm azaldı sizdede aynı şikayet varmı ? neler yapıyorsunuz?? artık doğru düzgün emmiyor şıhemen ısırmaya başlıyor bende ağzından çekmeye çalışıyorum hemen ama bırakmıyor o çekiyo ben çekiyom ister istemez bağırıyom tabi ben bağırdıkça o ısırıyo:(((

Canım benim oğlum 14 aylık ve hala ara ara ısırıyor bir dönem çok ısırıyor bazı dönem unutuyor bazen tekrar ısırmaya başlıyor,kaç kere kanattığını bilirim sıpanın...

Emzirme saatlerinin aralarını aç unutturmaya çalış,oyun yapmaktan ziyade dişleri kaşındığı için yapıyordur yavrum..

canım tepki verdiğin zaman oyun sanıyorlar ve daha çok yapıyorlar benim oğlan hem ısırıyor ben bağırınca da tekrar tekrar yapıp kahkaha atıyordu şimdi ne kadar acırsa acısın tepki vermedim ısırırken yüzüme bakıyordu ben bakmayınca da bırakıyordu böylece birkaç gün içinde unuttu

canım tepki verdiğin zaman oyun sanıyorlar ve daha çok yapıyorlar benim oğlan hem ısırıyor ben bağırınca da tekrar tekrar yapıp kahkaha atıyordu şimdi ne kadar acırsa acısın tepki vermedim ısırırken yüzüme bakıyordu ben bakmayınca da bırakıyordu böylece birkaç gün içinde unuttu

evet yaaa bir de yüzüme bakıyor bende mahsus başka tarafa bakıyorum o hala dikkatlice bakıyor bana tepki verecekmiyim diye :))
2 gündür biraz azalttı ama kesinlikle üst dişi çıkıyor onun acısından

Benim de oğlum ısırıyor ya gerçi bu konu açılalı baya olmuş ama, henüz iki dişi var ve üst dişlerinin çıkmasından çok korkuyorum bu yüzden :( ne zormuş anne olmak

Back
X