Bebek Beslenmesi KIZIM emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ilyas hakanim ve yagmurum

evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
875
387
73
36
Merhabalar herkeze yine ben bu sefer sikintim cok buyuk 4.uncu ayina girmek uzere olan bir bebisim var ve gunduzleri asla meme almiyor sadece uyku aralarinda kisa kisa emiyor ve de geceleri aslinda daha da sikintili olan bir durum biberonda kabul etmiyor.Ne yapmaliyim cok kotuyum ne yapicagimi bilmiyorum.

Mrhb arkadaşım bende hiç emziremedim almadı. Zamanında araştırırken 4 aylık bebeklerde bırakma eğilimi olduğunu duymuştum. Bence panik olma ve sakin stres yapma. Gecede olsa vermeye çalış çok da zorlama. bir on onbeş güne duzeliyorlarmis . Inş yoluna girer...

Mrhb arkadaşım bende hiç emziremedim almadı. Zamanında araştırırken 4 aylık bebeklerde bırakma eğilimi olduğunu duymuştum. Bence panik olma ve sakin stres yapma. Gecede olsa vermeye çalış çok da zorlama. bir on onbeş güne duzeliyorlarmis . Inş yoluna girer...
Insaallah ama nasil beslicem acliktan agliyo resmen ya

Sagip biberon la ver diyecegim ama biberon da almıyor diyorsun. Ağzında aft yada başka bişey olabilir mi acaba canını acıtan belki o etkiliyordu. Diş mi acaba diycem ama daha erkende . Bi ağız içini yoklasana canim belki bi sorun vardir

Bir kaç farklı biberon başlığı var. Chicco ve nuk gibi bir bakın isterseniz. Benim başıma şöyle bi olay geldi. Biberonla besliyorum sütüm yok malesef:KK43: biberon başlığı birden koptu yedek taktım emmiyo kızım, aç olduğunu biliyorum çünkü 5 saatte bir veriyorum. Bir yandan ağlıyor uykusu var falan gece yarısı gitmediğimiz eczane kalmadı ama nedendir bilinmez kızım hiçbirinde almadı hep çıkardı. Artık ben sabah 5 e kadar uğraştım. İnanın kaşıkla vermeyi bile denedim olmadı almadı bi türlü. Yorgunluktan uyudu sonra.
Evin altındaki eczanede belki vardır diye gittim nuk un damaklı biberonu nu aldım. Verdim bir baktım ki biberonu bitirdi.çok şükür.
Kendinizi strese sokmayın alıştırmak zor kimi bebeklerde.

ya bnim bebeimde 5 aylik ve 1 haftadir almio kesinlikle 24 saat boyunca emzirmesen bile almio ek besinde vermiorum kilosuda 6400 zaten :(((((
Merhabalar herkeze yine ben bu sefer sikintim cok buyuk 4.uncu ayina girmek uzere olan bir bebisim var ve gunduzleri asla meme almiyor sadece uyku aralarinda kisa kisa emiyor ve de geceleri aslinda daha da sikintili olan bir durum biberonda kabul etmiyor.Ne yapmaliyim cok kotuyum ne yapicagimi bilmiyorum.

K
Bir kaç farklı biberon başlığı var. Chicco ve nuk gibi bir bakın isterseniz. Benim başıma şöyle bi olay geldi. Biberonla besliyorum sütüm yok malesef:KK43: biberon başlığı birden koptu yedek taktım emmiyo kızım, aç olduğunu biliyorum çünkü 5 saatte bir veriyorum. Bir yandan ağlıyor uykusu var falan gece yarısı gitmediğimiz eczane kalmadı ama nedendir bilinmez kızım hiçbirinde almadı hep çıkardı. Artık ben sabah 5 e kadar uğraştım. İnanın kaşıkla vermeyi bile denedim olmadı almadı bi türlü. Yorgunluktan uyudu sonra.
Evin altındaki eczanede belki vardır diye gittim nuk un damaklı biberonu nu aldım. Verdim bir baktım ki biberonu bitirdi.çok şükür.
Inanın denemedıgım bıberon kalmadı ama yok yok yok

Canım benim aynı sorunu bende aynı dönemde yaşadım bi on gün sonra uykulu olmadığı zamanlarda tek göğsümü emip bırakıyodu ve şu an 6 ay 10 gnlk olduk aynı ek gıdaya geçtik ondada sıkıntılıyız malesef..ısrarcı olursan soğur iyice biberonu sevmiyen de sevmiyo her türlü sünü denedim almıyo işte, ev biberon dolu.. hala da alışsın diye papatya çayı yapıyorum biberonde veriyorum o dişerini kaşıyo onunla :) bi de şu var herkes bana dişi erken çıkcaktır dedi 6. ayımıza girdiğimiz gün bi tanesi patladı dün de ikincisi geldi belki de o yüzden bu iştahsızlık bilemiyorum..özeniyorum iştahlı bebeklere :(

Maalesef benim oglumda 2.5 aylikken birakti emmeyi sadece geceleri emiyor su an 5 ay 10 günlük...sagip veriyorum sütümü mama vermedim hic ama ölmek üzereyim artik :KK43:

Doyuyor evet sorun yasamiyoruz sütüm cok oldugu icin...istahli bi bebek de degil ve coookkk hareketli maalesef biberon elimde geziyorum desem yeridir...kontrolü vardi pazartesi doktoru gelisiminin iyi oldugunu söyledi...7.5 kilo 70 cm...eminim türkiye de olsa zayif derler ama almamyada cok iyi diyor doktorlar

Evt malesef bızımkıde almıyor bıberon haklısınz dısten de yapabılır vala bende cok ozenıyorym ama yok malesef

ablacım kulağının önünü yani yanak kısmı varya .nasıl tarif edeyim küçük saçlarımızın olduğu yer varya.orayı küçük küçük parmağınla masaj yap emer başka bi sorunu yoksa bebişin

Benim bebegimde de ayni sey olmustu 3 aylik oldugunda israrla emzirmeye devam vazgecmeyin gunduz emmiuorsa hic uyku arasinda daha cok emzirin bikac ay surer zamanla duzelecektir sabirli olun

Back
X