• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım geceleri uyumuyor artık....

goncalove emine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
83
0
86
Ankara
arkadaşlar kızım geceleri uyumuyor artık.bazı günler böle uyumazdı ama artık şimdi hiç uyumuyor... kafayı yiycem migrenim var uykusuzluktan iyice çoğaldı milletin çocuğu düzene girer bizimki iyice sapıttı.4 aylık olcak.fitil yada bi ilaç var mıki uyuması için.ne olur yardım...:bbo:

arkadaşlar kızım geceleri uyumuyor artık.bazı günler böle uyumazdı ama artık şimdi hiç uyumuyor... kafayı yiycem migrenim var uykusuzluktan iyice çoğaldı milletin çocuğu düzene girer bizimki iyice sapıttı.4 aylık olcak.fitil yada bi ilaç var mıki uyuması için.ne olur yardım...:bbo:

canım benım gaz sorunu devam edıyor olabılır.
ılac kullandınmı
bır sure daha kullan
veya ben kızımda da yasadım buyukte canım.kakasını yapamıyor olabılır.onu takıp et.poposuna derecekle yag sur.emın ol cok faydasını goreceksın.
gecmıs olsun canım.
bende ankaradayım yardımcı olacagım bısey varsa seve seve canım.
ıkı kızım var 5yas ve 11aylık sekeırm.tecruberlı sayılırım canım

canım benımkıde eskıden gace yattımı sabaha kadar uyanmazdı.sımdı 3 ayı devırdık gecelerı yuz defa kalkıyor.bana uyku haram oldu.ama sımdıde gunduzlerı gozunu acamıyor sureklı uyuyor aralıklarla.senınkı gunduz uyuyormu

geceyle gündüzü karıştırmışlar sizinkiler biliyorum zor ama gündüzleri oyalayıp uyutmamaya çalışın zamanla düzelir heralde kolay gelsin

kızlar ne kaka problemi var nede gaz biliyorum son 1 haftadır böyle.önceleride yapardı ama son 1 haftadır sürekli ayakta.geceyle gündüzü ayırt edebiliyor.gündüzleri uykusu berbattı o biraz düzenr girdi gündüz girdi bu seferde gece hiç uyku yok.bebeğim çok huysuz oylayım diyorum kesinlikle durmuyor.çok ağlayan bi bebek.başımın ağrısı dinmiyor.migrenim var.bugünde öğle çok hastayım.eşim erken geldi ALLAHDAN.

canım ya gazı vardır yada baska bır derdı....

bence bır doktora gotur eger bır sorunu yoksa ona gore tavır alırsın

kızlar ne kaka problemi var nede gaz biliyorum son 1 haftadır böyle.önceleride yapardı ama son 1 haftadır sürekli ayakta.geceyle gündüzü ayırt edebiliyor.gündüzleri uykusu berbattı o biraz düzenr girdi gündüz girdi bu seferde gece hiç uyku yok.bebeğim çok huysuz oylayım diyorum kesinlikle durmuyor.çok ağlayan bi bebek.başımın ağrısı dinmiyor.migrenim var.bugünde öğle çok hastayım.eşim erken geldi ALLAHDAN.

canım benim oğlumunda gündüz uyku problemi vardı.humana gece çayı alıp gündüz verdim.pek sevmedi tadını zorlada olsa 3 tatlı kaşığı içtikten sonra mışı mışıl uyuyordu.içinde melisa ve daha başka bitkiler var.4.günde düzene girdi ve cok güzel öylede devam etti tavsiye ederim al ve dene memnun kalacağını garanti ederim.

Back
X