• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım geceleri uyumuyor

hegshsdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
51
-28
1
24
Arkadaşlar Ağlayacam çok sinirliyim çok. Kızım 7 aylık emzik alıyordu şimdiye kadar ama 10 gündür ağzını sürmüyor ve uykuyu geceyi burnumdan getiriyor sürekli memeye yapışık olmak istiyor rahat 10-12 kez uyanıyor uykularım haram olmuş. Yerine bıraktığım gibi ağlayıp meme istiyor ben napacam emzik aldığı dönem süt içer ağrına koyar uyurdu dayanamıyorum artık bana bir çözüm bulun bir kes dahi kesintisiz gece uyumamış

Emziğinde delik varmı kontrol ettiniz mi hava yapıyorsa gaz yapıp rahatsız ediyor olabılır

Emziğinde delik varmı kontrol ettiniz mi hava yapıyorsa gaz yapıp rahatsız ediyor olabılır
Hayır emzikte hiçbir problem yok hatta yeni emzik alıp verdim eskiden böyle değildi geceleri sadece kucağımda göğsümün önünde kalmak istiyor bıraktığım gibi ağlıyor

Hayır emzikte hiçbir problem yok hatta yeni emzik alıp verdim eskiden böyle değildi geceleri sadece kucağımda göğsümün önünde kalmak istiyor bıraktığım gibi ağlıyor
Benim bebeğim de hiç emzik emmedi ağız yapısı bozulur diye vermedim gece de 3 ile 6 kez arasında uyanıyorum. Belki atak dönemidir. Emzirdikten sonra yatağında sarılıyoruz uykuya öyle dalmasını sağlıyorum uzun sürüyor ama memede uyuyunca zor oluyor daha sık uyanıyor sanki

Back
X