Merhaba hanımlar..
2011 doğumlu bir kızım var...
2. yılımıza devam ettiğimiz okulumuzu mart ayı sonunda kötü ihbarlar sonucunda bırakmak zorunda kaldık (terör saldırası ihbarı)
Seneye büyük ihtimal bu okula devam edecek fakat bu yıl için haziran ayına kadar devam edebileceği başka bir okula gönderip göndermemek konusunda kararsız kaldık..
Bu okulumuzda eğitim son derece iyiydi memnunduk..
Yabancı dil ve ödev yapma konusunda iyi sonuçlar aldık..
Evde çok mutlu çünkü baba ve bende sürekli evdeyiz evden çalışıyoruz.
Başka bir okula gidip gitmek istemediğini sorduğumuzda bizimle evde kalmak istediğini söylüyor.
Biz bunun onun için sıkıcı olabileceğini ve okula gitmenin bir seçim olmadığını anlatmaya çalıştık.
Bu durumda eski okulana devam etmek istediğini başka okula gitmek istemediğini söylüyor...
Bende bunu anlıyor ve ara vermesinin bir sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.
Bir yandanda okulda öğrendikleri her şeyden uzaklaşması biraz korkutuyor...
Düzen bozulacak kaygısı yaşıyorum...
Nasıl bir yol izlemeliyim kararsızım...
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ay yerim onu şu avatara bak maşallah. Mahrumiyet bölgesinde bir okul mu burası? 3 ay için bütün bir yılı gitmesin çocuğun bence
evet anaokuluna gidecek çok daha önemlisi.Ufak daha ya acele etmeyin okul için bence.Seneye anaokulu a gidecek değil mi
Merhaba, hangi şehirde ikamet ettiğiniz profilinizde yazmadığı için, genel bir yorumda bulunacağım. Eğer ki güvenle gideceği bir okul var ise civarınızda elbette ki okula yazdırın derim ben.
Benim oğlum da 3 yıl içinde 3 farklı okulda devam etmek zorunda kaldı, 2010 doğumlu, herhangi bir sıkıntı yaşamadık.
Bu ihbarlarin eylul ayinda duracagina dair kesin bilginiz mi var
Benim oğlum 1 yaşında oyun grubuna başladı. 2 yaşından 4 yaşına dek kreşe gitti, hiç yaz-kış tatili olmadan. 4-5 yaşında anaokuluna devam etti. Şimdi Fransa'ya taşındık, burada yeni okulunda. 1 yaşından bu yana 5 yıl yaz kış hiç ara vermeden okula gitti ve farklı okullarda devamlılığı oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.Civarda servise gerek kalmayack bir okula göndereceğiz fakat esk okulunda ısrarcı..
Farklı farklı okullara gitmek küçükken beni etkilemişti o yüzden bazı kaygılarım oldu.
Benim oğlum 1 yaşında oyun grubuna başladı. 2 yaşından 4 yaşına dek kreşe gitti, hiç yaz-kış tatili olmadan. 4-5 yaşında anaokuluna devam etti. Şimdi Fransa'ya taşındık, burada yeni okulunda. 1 yaşından bu yana 5 yıl yaz kış hiç ara vermeden okula gitti ve farklı okullarda devamlılığı oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.
Ben teşekkür ederim, kızınız için en iyi ne ise o olsunÇocuktan çocuğada değişiyor demekki teşekkürler..
Kardeşte geliyor oh tebrik ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?