kızım hala gece uykularında çok huysuz

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Merhabalar kızım 14 aylık ve hala geceleri uyanıyor ama bir kere iki kere değil rahat onu bulan bağırmalar, ağlamalar sabah uyanıpta uykumu alamıyorum.

Fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var çòzüm bulmam için...

Ahh bu çocuklar. Benimkiler de öyle canım malesef. Deliksiz uyku uyuduğum çok azdır 3,5 yıldır. Zamanla düzelirler inşallah

Emziriyormusun?
Benim oglum yarim saatte uykuya dalar ama 10dk.da uyaniyordu.sinirlerim cok bozuluyordu
17ayliken mecburen(ilac kullandim)emzirmeyi biraktirdim o hafta duzebe girdi uykusu aksam yatip sabah uyaniyor.
Birde gunduz uymazsa ve cok yorulursa gece surekli huzursuzlaniyor agliyor(4yasinda)
Miniginede bunkar sebep olabiliyordur
Galiba disleridevtam cikmadi bunlarda cok huzursuzluk yapar.rahatlatmak icin diş jeli kullanabilirsin

Benim oğlum 24 aylık ben doğduğundan beri bir kere uykumu almış değilim gecede kere kalkar ve hala emiyor,
annelik kolay değil,her çocuk bir değil kimisi böyle huysuz oluyor

Evet emziriyorum ama ağzından çıksın istemiyo ayrıca emzikte kullanıyoruz

Kolay değil evet boşuna cennet annelerin ayakları altında değil analarımız nasıl büyütmüş bizi acaba :) :)

benim oğlum 1,5 yaşına kadar geceleri 12-17 kez arası kalkardı.. her gece sayıyordum..
emziriyordum ben de..
1,5 yaşından sonra 6-8 falan olmaya başladı yavaş yavaş..
2,5 yaşına kadar azalarak devam etti..

Allah kolaylık versin , geçicek...
işe zombi gibi gidiyordum

benim kızım da 2 yaşına kadar hep böyledi ne zaman emmeyi bıraktık sonrasında yavaş yavaş düzene girdi
sabret geçicek uykusuz işe gitmek nedir çok iyi bilirim

Merhabalar canım.
Gündüz uykusunu aynı saatte yapıyorsun değil mi?
Benim kızım 6. ayından itibaren çok nadir uyanıruyanmasıda acıktığı için olur.
Ben bebekliğinden itibaren akşam 9:30 da yıkayıp uyuturum.
Şimdi 20 aylık emiyor üstelik.Ama uyku düzeni devam ediyor.

Gündüz ve akşam hep aynı saatlerde uyutun,nasıl alışırsa öyle gidiyor. Biz de 20 aylığız,deliksiz uyurdu son zamanlarda 1-2 kere kalkıyor emzik veriyorum uyuyor tekrar. Ama şöyle bir durum var benim kızım emmiyor,keşke sütüm olsa da hiç uyumasam

Gündüz gece uyumadığndan kahvaltidan sonra yatıyo iki üç defa uyuyor

Benim ikizlerim var 1.5 yaşında. Biri uyanıyo onu sallayıp yatırıyorum daha ben uykuya dalamadan diğeri uyanıyo ve neredeyse saat başı böyle.

Gündüz gece uyumadığndan kahvaltidan sonra yatıyo iki üç defa uyuyor
Anladım.Gündüz uyuduğuı için gece uykusu olmuyor. uyku düzenimi yazayım 14. ayındaki.
Sabah 8:-9:30 arası uyanırdı öğlen 11-12: 30 uyku.(8 de kalkarsa 11:30 gibi uyuyor)
İkindi 17:00 gibi kısa 45 dk lık uyku.
Akşam 21:30 -22:00 arası uyku.
Oyun oynayın ve aynı saatlerin olmasına özen gösterin.
Tabi zamanla sadece öğlen uykusuna dönüştü bizimki ama akşamları hep aynı saatte yatıyor.
İnşallah alıştırırsınız.

Bugün sadece 15.30 ta uyuttum oda bir saat sürmemiştir belkide..
akşam misafirlikteydik eczaneden uyku çayı aldım içirdim 75 cc 100 cc ama az içirdim ilk defa veriyorum çünki, 12.30 ta uyutttum veeeeee maşallah ki emziksiz yattık inşAllah gece aramaz emzik :)) :))

iyice soğudum çocuk fikrinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…