- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Kk hatunları kızım hayvan istiyor kedi ya da köpek..Bu arada kızım 5 yaşına girecek
Ama ben muhabbet kuşu alayım diyorum bugün kreş çıkışı kuş almaya gideceğiz babamız kedi alalım diyor ama ben evde bu türlü hayvan besleyemeyiz diye düşünmekteyim..
Tüy dökecek ve oturma gruplarına yatagımıza heryere uzanıp yatacak sonuçta ve evimiz de ufak bizim zor olur düşüncesindeyim..
Ama muhabbet kuşu alırsak daha az sorun olur gibime geliyor...
3-4 aylık bir muhabbet kuşu alıp egitsem sizce daha iyi olmaz mı ?
Hayvan besleyenlerden fikir istiyorum..
kızın 5 yaşındaymış canım ya eğer evdeysen hep al birtane köpek kızın çok vicdanlı olur çocukların hayvanlarla büyümesi çok iyi :)
benim kızım 1,5 aylık 5 6 yaşına gelsin bir golden almayı dşünüyorum dşi görmcemn var goldeni bebeğmz oldugu içn götrdü tbi şimdi kayınvalidemlerle yaşıyorm 4 görmcem var 3 ü evli 1 i bekar bekar bzmle berbr kayınbabam eşmle yurt dışnda:) eşim eğitmiş onu dört dörtlük ayaklarına terlğni gasteni getryr sen ağlaynca ağlıyor güldgnde havlıyor oda mutlu oluyor pati veriyor dur bekle komutlarını bliyor tuvalet eğtmni bliyor dışarda gezerken benimle yrü dediğinde adımlrnı takp ederk senle yrüyor çok sevmli sıpa