Kızım hayvan istiyor...

Kk hatunları kızım hayvan istiyor kedi ya da köpek..Bu arada kızım 5 yaşına girecek

Ama ben muhabbet kuşu alayım diyorum bugün kreş çıkışı kuş almaya gideceğiz babamız kedi alalım diyor ama ben evde bu türlü hayvan besleyemeyiz diye düşünmekteyim..

Tüy dökecek ve oturma gruplarına yatagımıza heryere uzanıp yatacak sonuçta ve evimiz de ufak bizim zor olur düşüncesindeyim..

Ama muhabbet kuşu alırsak daha az sorun olur gibime geliyor...

3-4 aylık bir muhabbet kuşu alıp egitsem sizce daha iyi olmaz mı ?

Hayvan besleyenlerden fikir istiyorum..

kızın 5 yaşındaymış canım ya eğer evdeysen hep al birtane köpek kızın çok vicdanlı olur çocukların hayvanlarla büyümesi çok iyi :)
benim kızım 1,5 aylık 5 6 yaşına gelsin bir golden almayı dşünüyorum dşi görmcemn var goldeni bebeğmz oldugu içn götrdü tbi şimdi kayınvalidemlerle yaşıyorm 4 görmcem var 3 ü evli 1 i bekar bekar bzmle berbr kayınbabam eşmle yurt dışnda:) eşim eğitmiş onu dört dörtlük ayaklarına terlğni gasteni getryr sen ağlaynca ağlıyor güldgnde havlıyor oda mutlu oluyor pati veriyor dur bekle komutlarını bliyor tuvalet eğtmni bliyor dışarda gezerken benimle yrü dediğinde adımlrnı takp ederk senle yrüyor çok sevmli sıpa :1: kızın koca abla olmuş artık onu mutlu etmelsn bence emnm sna dhada düşkn olur :) yani benm kızım o yaşlarda isterse alırm bende çok sevyrm çnkü :32:

ben kediden çok köpek tavsiye ederim ufak bir köpek,köpekler ciddi anlamda çocuk dostu oluyorlar...
kedi oynarken kızınızı tırnaklarıyla çizebilir istemsiz olarak....
ama tabi eğer bunların dışında bir arkadaş düşünürseniz muhabbet kuşlarıda çok tatlı...

Cocuklar icin hayvan sevgisi cok onemli onun icin bu kararinizdan dolayi tebrik ediyorum. Ben bir kedi yavrusunu 8 haftalikken beslemeye basladim..Cok eglenceli ona bakmak ama yeni dogmus bir bebek gibi bakim istiyor sevgi istiyor..Eger ona bakacak zamanin varsa al derim cunku yavru kediler yalniz kalmamalilar uzun sure.. Bakimi biraz zor oluyor dogru en zor olan kisim ise toiletinin kokusu onu temizlemek. Eger bunlar eziyetli gelecekte daha buyuk bir kedi alin derim...Bence kedi beslemek kopek beslemekten daha kolay, kopegi surekli gezdirmen gerekiyor, kendini temizleyemiyor, kedinin gurultusude yok. Her kedi tuy doker ama tuyleri hic rahatsiz etmiyor beni..Kus bakmayi dusunuyorsan da sen bilirsin, ben kuslarin kafese kapatilmasina karsiyim..Onlar gokyuzunde ucmalilar kafeste hapis gibi geliyor bana..Eger sen boyle dusunmuyorsan ve daha kolay bir hayvan ariyorsan bence de kus alabilirsin..

Kk hatunları kızım hayvan istiyor kedi ya da köpek..Bu arada kızım 5 yaşına girecek

Ama ben muhabbet kuşu alayım diyorum bugün kreş çıkışı kuş almaya gideceğiz babamız kedi alalım diyor ama ben evde bu türlü hayvan besleyemeyiz diye düşünmekteyim..

Tüy dökecek ve oturma gruplarına yatagımıza heryere uzanıp yatacak sonuçta ve evimiz de ufak bizim zor olur düşüncesindeyim..

Ama muhabbet kuşu alırsak daha az sorun olur gibime geliyor...

3-4 aylık bir muhabbet kuşu alıp egitsem sizce daha iyi olmaz mı ?

Hayvan besleyenlerden fikir istiyorum..

bence şimdilik küçük bir akvaryumla balık alın 2 tane tabi. kzınızın bakımına karşı ilgisi nedir hem alerjisi yok tozu toprağı yok. baktınız kzınız ilgileniyo side sevdiniz akvaryumu ve balık olayını çoğaltırsınız. hem strese birebir hem evin içinde çok güzel dinlenme ortamı yaratıyo. ve bence evde beslenen her hayvan doğasından ayrı kalıp mahrum bırakılıyo. ama balık öylemi zaten 3 sn hafızası var onlara heryer paris :)

Ben evimde kopek besliyorum, kopegimi ben daha yavruyken aldim ve buyumeyen cinslerden. Ayrica tuy dokmeyen bir yapiya sahip guzel bir egitimden gecirdim ve su anda her turlu evin icinde yasiyor, fakar tuvalet ihtiyacinda bizim arka bahcemiz var yemegini ve tuvalet ihtiyacini orda gideriyor. Cok memnunum ben hayatta kopek besliyecek insan degildim cunku hayvanlari sevmem ama bu resmen bizim hayatimizin bir parcasi oldu. Cokta temiz bir hayvan gerci ben ve esim her 2 gunde bir duzenli sekilde yikiyoruz ama birazda zevk meselesi sanirim

Bence kiziniza muhabbet kusu alabilirsiniz hem bakimi biraz daha kolay olur, kus beslemenin en zor yani pisligini temizlemek ve yedikleri yemek genelde hep kafes disina dagiliyor. Ayrica cocuklarin bagisiklik sistemi acisindan kus kedi veya kopek beslemek dusunulenin aksine astim ve diyer allerjen hastaliklara karsi bagisiklik kazandiriyor :)

benimde oğluşlarım hayvan delisi kedi köpek isterler devamlı ama ben çok korkuyorum yaa:18:
muhabbet kuşumuz vardı eşim bazen açar kafesinden dolaşsın diye ben odaya giremezdim
geçen sene eşim yavru bir kedi aldı çocuklar bayram ettiler banada belki atlatırsın korkunu dedi
ama 1 hafta uyuyamadım evde bir türlü yenemiyorum korkumu
:50:
sonunda çaresiz geri götürdüler

Back
X