- Konu Sahibi VuslataDair
-
Diş çıkariyordur, zaten küçükmüş daha. Benim kızım 13 aylık o bile yemiyor bazen sadece anne sütü alarak gün gecirdiği oluyor. Bu durumlara alışın bence. Ben de üzülüyorum ama zorlada yedirmiyorum.Merhabalar 3. Kızım 6 gün sonra 7 aylık olacak düzenli olarak meyve çorba yoğurt yediriyordum maşallah çok güzel yiyordu mîsafirliğe gîttik saati geldiği için yoğurt çorbasını çıkarıp yedirdim toplasanız üç yemek kaşığı! Kızımı beslerden orda bulunan hanımlardan biri öyle gözünü dikti baktı baktı ama bir saniye ayırmadı gözünü maşallah da demedi işte o son oldu o günden beri ağzını o kadar sıkı kapatıyor ve ağlıyor ki yemem diyeelimle çenesini hafif açmaya çalışıyorum ağlıyor zorlamak istemiyorum sizce neden oldu düşündüğüm gibi nazar mı değdi yada geçici bir süreç mi ne yapacağım sadece anne sütü alıyor üzüntüden üç gündür ben hastalandım Allah rızası için yardımcı olur musunuz
Tüm yorumculara çok teşekkür ederim
Diş ile ilgili bir belirti yok
Kaka yapıyor evet başka huzursuzluğu yok uyku düzenî aynı değişmedi bol boll anne sütü alıyor abarttığımı düşünen arkadaşlar olmuş bilmiyorum birden çok üzüldüm nedense
Herkese tekrar teşekkürler sağolun iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?