Bebek İkinci El kızım için 3-4 yaş uyku tulumu arıyorum

Konunuza baktim kollu olan uyku tulumu değilmi?40 TL pahali geldi bana,en son ne olur

slm. ben daha yeni aldım 3 yaş andywawa uyku tulumu. özdilekteyim.com'dan. 29.90 tlye. kalın elyaflı kışlık fiyatta siper. bir bakın derim.

Elinde temiz kullanilmiş uygun fiyatlı uyku tulumu olan varsa görmek isterim
slm. özdilekteyim.com da andywawa 3 yaş elyaflı tulum 29,90 tl. biz de yeni aldık. kargo ücreti sıfır ve 2 günde geldi. şaka gibi bir fiyatta şu an kaçırmayın derim.

mesajı yazdıktan sonra baktım 3 yaşını bitirmişler.hatta erkek tulumlarında tüm bedenler vardı onlar da 1 yaşlar kalmış. keşke birkaç gün önce konuşmuş olsaydık.neyse kusura bakmayın.

Son düzenleme:
OTE="betty_berry, post: 37179738, member: 79703"]slm. özdilekteyim.com da andywawa 3 yaş elyaflı tulum 29,90 tl. biz de yeni aldık. kargo ücreti sıfır ve 2 günde geldi. şaka gibi bir fiyatta şu an kaçırmayın derim.

mesajı yazdıktan sonra baktım 3 yaşını bitirmişler.hatta erkek tulumlarında tüm bedenler vardı onlar da 1 yaşlar kalmış. keşke birkaç gün önce konuşmuş olsaydık.neyse kusura bakmayın.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim ilginize bende baktim beden kalmamiş maalesef, önce haberim olsaydi alırdım mutlaka.uyku tulumu arıyorum hala

Back
X