Bebek İkinci El kızım için 3-4 yaş uyku tulumu arıyorum

hale78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
102
11
98
Edirne
Elinde temiz kullanilmiş uygun fiyatlı uyku tulumu olan varsa görmek isterim

canım bende andy wawanın var.dilersen konuma bir bak,fiyatta indirim yaparım..

Konunuza baktim kollu olan uyku tulumu değilmi?40 TL pahali geldi bana,en son ne olur

slm. ben daha yeni aldım 3 yaş andywawa uyku tulumu. özdilekteyim.com'dan. 29.90 tlye. kalın elyaflı kışlık fiyatta siper. bir bakın derim.

Elinde temiz kullanilmiş uygun fiyatlı uyku tulumu olan varsa görmek isterim
slm. özdilekteyim.com da andywawa 3 yaş elyaflı tulum 29,90 tl. biz de yeni aldık. kargo ücreti sıfır ve 2 günde geldi. şaka gibi bir fiyatta şu an kaçırmayın derim.

mesajı yazdıktan sonra baktım 3 yaşını bitirmişler.hatta erkek tulumlarında tüm bedenler vardı onlar da 1 yaşlar kalmış. keşke birkaç gün önce konuşmuş olsaydık.neyse kusura bakmayın.

Son düzenleme:
OTE="betty_berry, post: 37179738, member: 79703"]slm. özdilekteyim.com da andywawa 3 yaş elyaflı tulum 29,90 tl. biz de yeni aldık. kargo ücreti sıfır ve 2 günde geldi. şaka gibi bir fiyatta şu an kaçırmayın derim.

mesajı yazdıktan sonra baktım 3 yaşını bitirmişler.hatta erkek tulumlarında tüm bedenler vardı onlar da 1 yaşlar kalmış. keşke birkaç gün önce konuşmuş olsaydık.neyse kusura bakmayın.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim ilginize bende baktim beden kalmamiş maalesef, önce haberim olsaydi alırdım mutlaka.uyku tulumu arıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…