kizim icin calismiyorum ama o beni istemiyor

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
570
123
35
Kizimdan ayri 1 dakika bile dusunemedgm.icim.calismiyrm tabi esimde istemiyr ama asamayacagm.bir sorun degl sadece kizkmla vakit gecrmek istyrm ama kizim beni istemiyr git seni istemiyrm dyr surekli.git diyip gondermeye çalışıyor cok canm yaniyor kaynanamla terasli evde oturuyrz evden asagi merdven uniyr ve kizim sürekli babaannesine gdyr 6 7 8 saat babaannesinin yanina gdyr gelmiur seni istemiyrm dyr canimcok yanoyor cok mutsuzum nolur bana destek olun cozum yolu gosterin rvi ayrmam gerektgini biliyrm ama bunun icin bosanmaya bile kalktim esim annem.dyr baska bisey demiyr bana cozum yolu gstern ne olur

Biraz bebisle disarda yalniz vakit gecirsen al parka gotur avmye gotur birlikte etkinlikler yapin o ortamdan biraz uzaklastirmaya calisin ama merak etmeyin bence biraz buyudugunde yaklasimi degisir size karsi cunku onu siz dunyaya getirdiniz esinizin annesi degil belkide ogretiliyodur o sekilde davraniyo olmasi cocugunuzu basbasa birakmayin kvalidenizle

Eşin ayrı evi neden kabul etmiyor?
Böyle oturacağınızı bilerek mi evlendiniz?
Kaç yaşında bebeğiniz?

Kızınız kaç yaşında? Baya küçükken babaannesiyle çok vakit geçirip sizle az vakit geçirmiş olabilir mi? Bence kızınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz babaannesini çok sık gördüyse alışmıştır babannesinin yanına gitmek istediği zamanlar fazla da zorlayıcı olmadan kızım bak sana oyuncak aldım bunu birlikte oynayalım mı gibi onu heveslendirebilirsiniz ilgisini çekecek şeylerle ilgilenin ama çok üstüne düşmeyin ama babanneyle görüşmesini az da olsa kısıtlayın babannesine gitmek isteyince aşağı indirip parka götürebilirsiniz bi süre sonra yanınızdan gitmek istemez gerekirse bunu kayınvalidenizle dertleşir gibi konuşun bence önemli bişey bu

Onunla bol bol oyun oynayın..
Üzülmeyin dönem dönem bi kişiye düşkün oluyorlar..
Siz ANNEsiniz hep bir numarasiniz onun için..
Bebekler yüzü düşük gergin kişilerden uzak dururlar. Belli etmeyin. Yanında beni istemiyor şeklinde konusmayin..

Kizimdan ayri 1 dakika bile dusunemedgm.icim.calismiyrm tabi esimde istemiyr ama asamayacagm.bir sorun degl sadece kizkmla vakit gecrmek istyrm ama kizim beni istemiyr git seni istemiyrm dyr surekli.git diyip gondermeye çalışıyor cok canm yaniyor kaynanamla terasli evde oturuyrz evden asagi merdven uniyr ve kizim sürekli babaannesine gdyr 6 7 8 saat babaannesinin yanina gdyr gelmiur seni istemiyrm dyr canimcok yanoyor cok mutsuzum nolur bana destek olun cozum yolu gosterin rvi ayrmam gerektgini biliyrm ama bunun icin bosanmaya bile kalktim esim annem.dyr baska bisey demiyr bana cozum yolu gstern ne olur
Çocuğunuza babaanne mi baktı?
Onla bağ kurmuş olabilir.
Ya da oraya neden gidiyor.
Duygusal düşünmeyin üzülmeyin hemen. Orda onu bir şey tutuyor olmali?tv ya da bilgisayar oyunu ya da arkadaş? Yaşı kaç? Üzülmeyin ama kızınıza çekici gelmeniz lazım. Bağ kurmanız önemli. Beraber uyuyun .

Kimse annenin yerini tutmaz er ya da gec anlar sizi... anladigim kadariyla sizi git diyerek reddedebiliyorsa büyük konusulani anlayan bir yaşta. . Kv niz tarafından size karşı dolduruluyor olabilir mi ? Ya da size her hangi bir konuda kırılmış olabilir mi ?
Veya babaanne onun her dedigine ramam deyip simartirken siz hayir demeyi ve yasaklari fazla koyuyor olabilir misiniz ?
Ayrica bebek degil cocugunuz kendi hayatiniz icin calismalisiniz bence...

Kimse annenin yerini tutmaz er ya da gec anlar sizi... anladigim kadariyla sizi git diyerek reddedebiliyorsa büyük konusulani anlayan bir yaşta. . Kv niz tarafından size karşı dolduruluyor olabilir mi ? Ya da size her hangi bir konuda kırılmış olabilir mi ?
Veya babaanne onun her dedigine ramam deyip simartirken siz hayir demeyi ve yasaklari fazla koyuyor olabilir misiniz ?
Ayrica bebek degil cocugunuz kendi hayatiniz icin calismalisiniz bence...
:KK57:

Back
X