Bebek İkinci El Kızım için gelinlik beyaz olmasın ama aranıyor oğlum için düğüne uygun kıyafet

_meycimek_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.394
13
158
Antalya
Merhaba kızlar kızım 4 yasında ama kalıbı büyük 5-6 yas daha uygun oluyor kıyafetler de onun için ilk tercihim gelinlik ama beyaz olmasın beyaz ikinci tercihim veya düğün için abiye tarzı bir elbise arıyorum oğlum için takım elbise tarzı kıyafet arıyorum oda 2 yasında bekliyorum resimlerinizi uygun fiyatlı olsun ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer düşünürsen canım biz de bu var. Kardeşimin düğünü için almıştım. Barbie markasının ürünü.190 na almıştım.Kaldırdığım için ancak kızımın üzerindeki halinin resmini koyabiliyorum.Uygun olursa, dönüş yaparsın.

Eğer düşünürsen canım biz de bu var. Kardeşimin düğünü için almıştım. Barbie markasının ürünü.190 na almıştım.Kaldırdığım için ancak kızımın üzerindeki halinin resmini koyabiliyorum.Uygun olursa, dönüş yaparsın.

Canım buda güzelmiş ama tam aradığım tarz değil teşekkür ederim yinede aklımda bulunsun

Tekrar merhaba canım benim konumda bu tarz bi elbise var tek sorun askısında.basit bir askı tamiri gerekiyor. Bu yüzden fiyatım 20 tl. Ama emin ol çok şık duruyor.

$001.webp
Bende de bu var rengi tam cıkmamıs fıstık yesilidir

Kızlar erkek için bişey yokmu oğluma hadi kıyafeti gectim elinde gömlek papyon olur kravat olur bide pantolon askısı olanda yokmu

Canım ben daha böle şıkır şıkır bişey bakıyorum istediğim tarz tam olsa o fiyat yine olur ama tam aradığım tarz değil oyüzden aslında elbise güzel ama düğün cok yakınımızın biraz daha kokoş bişey arıyorum oyüzden

Oldu cnm umarim bulursun istedigini .. Kolay gelsin bu gelinlik tarzin uzerinde cicekler vardi cikarmistim sizde biseylerle susleyebilirdiniz isterseniz ..

Merhaba bende de bunlar var,size en uygun krem rengi düz olan sanırım,gösteride giyildi,ayakkabı da var ona uygun,28 numara ba&ba marka,bolero da özel dikildi,boncuklarla süslendi.

Eklentiler

• $SL370853.webp
    $SL370853.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $SL370855.webp
    $SL370855.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $ELBÝSEküçük.webp
    $ELBÝSEküçük.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $1.SL370082.webp
    $1.SL370082.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $9 tl 1.webp
    $9 tl 1.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar kızım 4 yasında ama kalıbı büyük 5-6 yas daha uygun oluyor kıyafetler de onun için ilk tercihim gelinlik ama beyaz olmasın beyaz ikinci tercihim veya düğün için abiye tarzı bir elbise arıyorum oğlum için takım elbise tarzı kıyafet arıyorum oda 2 yasında bekliyorum resimlerinizi uygun fiyatlı olsun ama

koyduğum son fotolar büyümüyor sanırım tekrar ekleyeyim.
Ayrıc diğer ürünlerim için konuma bakabilirsiniz.

Eklentiler

• $ELBİSEküçük.webp
    $ELBİSEküçük.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $SL370855.webp
    $SL370855.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $SL370853.webp
    $SL370853.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 52
Back
X