Doğuma Hazırlık kızım için isim önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sherifee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
6
2
1
32
Allahın izniyle kızım olucak ama isim konusunda çok kararsızım modern diye değişik isimler koymak istemiyorum güzel anlamli isim istiyorum yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler :)

Sare Asya Şura Yüsra Azra Elif..
Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insaAllah..

Alin, Mısra, Itır, Miray, Berfin, Eslem, Defne, Arya, Lina, Sare, Mira, Ceyla, Deniz, Derin, Maya...Benim de büyük ihtimalle kızım olacak. Şimdilik isim listemde bunlar var.

ben kızıma ahsen ısmını koyucam en mukemmelı en yucesı demek
benım ısmımıde annem cok severek koymus nisa kadın haklarından bahseden bı sure
eger bı kızım daha olursa onada nevra koyucam oda ışıklı parlak çiçek demek
hayırlı olsun bebısınız :)

Teşekkürler. ne güzel siz karar verebilmişsiniz hayirlisiyla kucağımıza alırız inşallah Kızlarımızı .

Dilşad,Gülşah,Gülşen... Bende bu isimleri beğeniyorum kız olursa ucu arasında kalırım.

Ben en çok aden ismini beğeniyorum.. Cennet bahçesi demek kulağada hoş geliyor düşünün derim..

Kızım olursa almira oglus olursada poyraz ada ve asya da güzel bence ama almira daha bi hoş sanki amann sağlıkla dogsunlarfa isim kalsın :)

Allahın izniyle kızım olucak ama isim konusunda çok kararsızım modern diye değişik isimler koymak istemiyorum güzel anlamli isim istiyorum yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler :)
Zülal, Feyza, Rabia. Meryem. Hümeyra. Halime. Hafsa. Sare. Zehra. Elif. Zeynep. Zümra. Zeliha. Eslem. Suan aklima gelenler bunlar. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

benim de kızım olacak inşallah...
İsmini Pelin İnci düşünüyoruz.... size de fikir olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…