Doğuma Hazırlık kızım için isim tavsiyeleriniz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zekko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
183
8
46
Kayseri
ilk kızımın adı "Gülfem". ben koymuştum ismini, bu sefer babasına bırakacağım ama sizin de fikirlerinizi öğrenmek istedim...Gülfem gibi narin, kibar ve ona uygun isimler söyler misiniz?:49:

Merhaba Zekko ,
Biz de isim konusun da muzdaribiz..

İlk kızımın adı Zeynep Doğa ...
İkinci bebişim için hala araştıyorum ,
Aklımda ki isimleri yazayım belki faydası olur .

Liva ... Peygamber efendimizin sancağı
Sidelya ... Cennette açan çiçek
Damla
Berrin
Deniz

Beliz (işaret ,iz ,alamet)

Almina (al yanaklı kız)

Zeren (kavrayışı güçlü ,zeki)

ilk kızınızın ismine uygun olarak
gülse...
gülen....
ecem...
elzem...
tanem....
ve buğlem düşünebilirsiniz..

Allah nasip ederse 20 Temmuz'da minik bir kızım olacak. İsmini ILGIN koymaya karar verdik. Ama Eflin'de çok hoşumuza gitmişti.

gülce nasıl? benimde nasipse temmuzda kızım olacak ama bizde karar veremedik :(

hanımlar oğlumuz olursa gökalp koyacağız ama kızımız olursa bu gökalp ismine uygun gökçe var sadece.. başka gökalp ismine uygun isimler bulabilir misiniz bana :)

Oglumun adi Aras babasi koymustu kizim oldaydi TopraK koymayi cok istemistim eger bi gun kizim olsa koyarim kesin Duru ...Beren .....Sıla..defne isimlerinide cok begenirim ama favorim TOPRAK

önerileriniz için teşekkürler, güzel isimler önermişsiniz içlerinde benim de düşündüklerim çıktı "Gülce" mesela çok narin bi isim...bir de şunu sorayım, çocukların işimleri böyle ikiz gibi birbiriyle uyumlu olunca mı daha iyi oluyor yoksa ayrı tellerden çalınca mı?? siz ne düşünüyorsunuz, ben kararsızım?

benim de %80 kız olacak dedi doktor ben erkek hissediyordum ismini inanç koyacaktım kızıma da Elif Minel düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun

önerileriniz için teşekkürler, güzel isimler önermişsiniz içlerinde benim de düşündüklerim çıktı "Gülce" mesela çok narin bi isim...bir de şunu sorayım, çocukların işimleri böyle ikiz gibi birbiriyle uyumlu olunca mı daha iyi oluyor yoksa ayrı tellerden çalınca mı?? siz ne düşünüyorsunuz, ben kararsızım?
son harfleri birbirine yakın olunca daha hoş olur kafiyeli olunca yani mesela gülfem----tanem-----gülfem----buğlem gibi

Back
X