- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu kelimesine dayanarak yazdım işte erkek kimse için tekrar denemek istemez düzdür onlar kendileri için yaşar.Tekrar deneyelim dediyse o başka ben orayı kacirmisim o zaman.
Seni sevmeyen, seninle boşanmayı kabul eden bir eşle tekrar denemeyi istemek düşündürücü :/ bebişin varmış, Allah yardımcın olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versinEsimle 5 senelik evliyiz. 8 aylik bir bebegim var. Esimle evlendigimizden beri ara ara sikintilarimiz oldu ama ozellikle benim hamile kalmamla aramizdaki mesafe ve soguluk iyice artti. Bebek olaylari da girince araya bir sure ayri kaldik bunla birlikte sogukluk hepten artti. Sonra aramizda yine bazi sorunlao nedenle 2,aydir ayri yasiyoruz. Bu sure zarfinda beni ne aradi ne sordu. Ama bebegi gormek icin sik sik eve geldi benim olmadigim zamanlarda. Beni sevmiyor biliyorum. Aramizda yipranan iliski ,yillarin birikimi, yorgunluk var. Ayrilmayi teklif ettim o da kabul etti akabinde 2 hafta konusmadik. Dun tekrar anlasmali bosanalim daha fazla yipranmayalim dedim yine kabul etti
eşiniz de bu kadar istekliyken neyin denemesi ki bu?Esimle 5 senelik evliyiz. 8 aylik bir bebegim var. Esimle evlendigimizden beri ara ara sikintilarimiz oldu ama ozellikle benim hamile kalmamla aramizdaki mesafe ve soguluk iyice artti. Bebek olaylari da girince araya bir sure ayri kaldik bunla birlikte sogukluk hepten artti. Sonra aramizda yine bazi sorunlao nedenle 2,aydir ayri yasiyoruz. Bu sure zarfinda beni ne aradi ne sordu. Ama bebegi gormek icin sik sik eve geldi benim olmadigim zamanlarda. Beni sevmiyor biliyorum. Aramizda yipranan iliski ,yillarin birikimi, yorgunluk var. Ayrilmayi teklif ettim o da kabul etti akabinde 2 hafta konusmadik. Dun tekrar anlasmali bosanalim daha fazla yipranmayalim dedim yine kabul etti
Detaylar konustuk sonrasindaayri kaldigimiz surede mutlu oldugunu bana deger vermekle hata ettigini soyledi. kararim kesindi aslinda ama yine de kizima kiyamiyorum onun icib bikez daha deneyebiliriz dedi. Aramizda ihanet,siddet ,hakaret vs yok iliskimizde sevgisizlik ve ilgisizlik,hayata farkli bakis acilari var. Bunu aşabilecegimizden emin degilim. Ona da kizimin bizi kurtarmaya yetmeyecegini beni de sevebileeckse yurutebileceimizi soyledim. Aslinda bir yanim ayril diyor ama yine de dun cok agladim bunlari konusurken bile. Benden dusunmemi istedi bu arada yillar sonra neden yapmadim dememek icin kizim icin son bi kez daha sans vermeli miyim bu evlilige sizce? Bu arada telden giriyorum eksik cikmis o yuzden 2 parca oldu kusura bakmayin
sans verelim evlilige diyen bir es yok ortada.
Detaylar konustuk sonrasindaayri kaldigimiz surede mutlu oldugunu bana deger vermekle hata ettigini soyledi. kararim kesindi aslinda ama yine de kizima kiyamiyorum onun icib bikez daha deneyebiliriz dedi. Aramizda ihanet,siddet ,hakaret vs yok iliskimizde sevgisizlik ve ilgisizlik,hayata farkli bakis acilari var. Bunu aşabilecegimizden emin degilim. Ona da kizimin bizi kurtarmaya yetmeyecegini beni de sevebileeckse yurutebileceimizi soyledim. Aslinda bir yanim ayril diyor ama yine de dun cok agladim bunlari konusurken bile. Benden dusunmemi istedi bu arada yillar sonra neden yapmadim dememek icin kizim icin son bi kez daha sans vermeli miyim bu evlilige sizce? Bu arada telden giriyorum eksik cikmis o yuzden 2 parca oldu kusura bakmayin
Çocuk babasız büyümesin diye son kez elinizden geleni yapın bence.
Kocanız öküzce gibi , ne deseniz he diyecek kapasitede gördüm onu. Boşanalım deseniz de, barışalım deseniz de eyvallah diyecek gibi.
Evlilik terapistini teklif edin. Biraz beraber vakit geçirseniz, arayı kapatsanız olmaz mı?