kizim icin yardim!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
Slm arkadaslar..moralim cok bozuk..annemin yanina dislerimi yaptirmayaarti ameliyat olmaya geldim ameliyat olali 15 gun oldu kizimda bende girip olduk kizim 2yasinda..atesimiz yok..ilk zamanalr halsiLik giz kizarikligi hapsirik byrun akintisiydi..simdi oksuruk ve burun akintisi var..bogazimiz dolu gibi ikimizdede hurilti var arada bir ..naomaliyim.ya endiselenmelimiy kizim icin..cok uzuluyorum...cuma gumu ecimize gitceZ ondan once duzekse keske..

Canim hiriltili oksuruk hos degil, bi cocuk dr gotursene. Eve gidene kadar niye bekliyosun?

cnm geçmiş olsun... güzelce bi ıhlamur kaynat, içine zerdaçal atıp...
ocaktan indirince bal koy bi kaşık..
bu bi bardağı bi içir.. portakal suyu, mandalina suyu sık...
dr a götür elbet ama evde bitkisel şeyletle destek olmaya çalış...
antibiyotik verir muhtemelen, çok çok mecbur kalmadıkça antibiyotiğe başlama derim

Bal ve limon karıştırıp da verebilirsiniz, zaten limon damlatınca bal hemen sulanır, kolayca içirirsiniz.

O kadar kotu degil kizim ve ben hele bugun daha iyiyiz..kizimin dontoru isvicrede burda goturmem.kotu olmafikca..ama ates halsixlik yok sirf oksuruk salgin var..bslgamiatamiyo cicuk

O kadar kotu degil kizim ve ben hele bugun daha iyiyiz..kizimin dontoru isvicrede burda goturmem.kotu olmafikca..ama ates halsixlik yok sirf oksuruk salgin var..bslgamiatamiyo cicuk

Oradaki doktorlar kızınızı yemez. Madem gözle görülür bir sorun var doktora gidin ne olduğunu anlayın. Sonra kendi doktorunuza da muayene olursunuz.
Grip değil alerjide olabilir. Çocuğunuzu düşünüyorsanız onun rahatlamasını sağlamalısınız.

Burada çare aramak bilmediğiniz bir doktora götürmekten daha doğru olmasa gerek.
Allah en kısa zamanda şifalar versin yavrunuza..

efenim doktor şarttt yazııık çocuğa

Bulunduğunuz yerde neden götürmesiniz Dr onu anlamadım.. Hırıltılı öksürük varsa Dr götürmek zorundasınız çocuklarda öksürük ciddi birşeydir illa ateş olması gerekmez

Back
X