Kızım kararını verdi boşanıyor nereden başlayacağını bilmiyor eşi alkolik çocuk var lütfen yardım

melankoli59

Canım kızıma ve torunuma hasretim; ( ; (
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
589
31
318
60
:KK61::KK61:Evet uzun zamandır konu açmadım haklısın başlık var konu yok ..Benim kızım 5 yıllık evli 4 yaşında bir çocuğu var evlendiğinden beri gün yüzü görmedi desem az bile olur saygı yok değer yok hakaret var alkol var ve peşini bırakmaz çocuğunu göstermez korkusuyla bu kadar dayandı kararını verdi şu an fakat nasıl olacak nereden başlanacak internetten araştırdığıma göre hiç bir sosyal güvencesi olmadığı için baro avukat atıyormuş başından boşanma geçmiş yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..:KK61:

Son düzenleme:
Evet uzun zamandır konu açmadım haklısın başlık var konu yok ..Benim kızım 5 yıllık evli 4 yaşında bir çocuğu var evlendiğinden beri gün yüzü görmedi desem az bile olur saygı yok değer yok hakaret var alkol var ve peşini bırakmaz çocuğunu göstermez korkusuyla bu kadar dayandı kararını verdi şu an fakat nasıl olacak nereden başlanacak internetten araştırdığıma göre hiç bir sosyal güvencesi olmadığı için baro avukat atıyormuş başından boşanma geçmiş yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Evet uzun zamandır konu açmadım haklısın başlık var konu yok ..Benim kızım 5 yıllık evli 4 yaşında bir çocuğu var evlendiğinden beri gün yüzü görmedi desem az bile olur saygı yok değer yok hakaret var alkol var ve peşini bırakmaz çocuğunu göstermez korkusuyla bu kadar dayandı kararını verdi şu an fakat nasıl olacak nereden başlanacak internetten araştırdığıma göre hiç bir sosyal güvencesi olmadığı için baro avukat atıyormuş başından boşanma geçmiş yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

evet baro avukat verir
çocugun velayeti kızınızda kalır
sizinde ona destek olun lütfen
burda neler okuduk kızınızın durumunda olup ailesi arkasında olmadıgı için
boşanamayan arkadaşlar var
şiddet varsa rapor alabilirdi

karışık oldu biraz kusura bakmayın şu an çok kötüyüm,üzgünüm :KK61::KK61::KK61: kızımı nasıl kurtarıcaz çok dalgınım zor yazıyorum

evet baro avukat verir
çocugun velayeti kızınızda kalır
sizinde ona destek olun lütfen
burda neler okuduk kızınızın durumunda olup ailesi arkasında olmadıgı için
boşanamayan arkadaşlar var
şiddet varsa rapor alabilirdi
Biz kızımın her zaman arkasındayız fakat o bize bir şey söylemeden bilmeden hayatına karışmayacak kadarda anlayışlıyız fakat hep üzüldük yıprandık ailece onun yaşadığı hayatı gördükçe şimdi allaha şükür kendine döndü zor bir süreç başlıyor allahım inşallah hayırlısıyla atlatır kızım :KK61::KK61::KK14::KK14:teşekkür ederim narciceği

bulundugunuz yerde adliyeye gidin.orda dilekce verin ayrica dava acacak maddi imkan yoksa bunuda karsiliyorlar.sonra sizi yonlendirirler baro baskaninda bulundugunuz yerdeki gerekli evraklari tamamladiktan donra bi polis gorevlendirip eve felan geliyor.bir ay sonra eger durumunuz yoksa avukat atiyolar

bulundugunuz yerde adliyeye gidin.orda dilekce verin ayrica dava acacak maddi imkan yoksa bunuda karsiliyorlar.sonra sizi yonlendirirler baro baskaninda bulundugunuz yerdeki gerekli evraklari tamamladiktan donra bi polis gorevlendirip eve felan geliyor.bir ay sonra eger durumunuz yoksa avukat atiyolar
nasıl yani bizemi geliyorlar yani kızımın hiçbir şeyi yoksa ailenin durumu iyiyse avukatın ücretini bizmi karşılıyız doğrumu anladım bilmiyorum canım kendimde değilim şu an yaa iyiki sizler varsınız :KK64:

nasıl yani bizemi geliyorlar yani kızımın hiçbir şeyi yoksa ailenin durumu iyiyse avukatın ücretini bizmi karşılıyız doğrumu anladım bilmiyorum canım kendimde değilim şu an yaa iyiki sizler varsınız :KK64:
yok kizinizin durumunna yani maddi duruma ve adresvtespiti.cocuk varmi yokmu yasini felan

Back
X