- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
- Konu Sahibi melankoli59

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uzun zamandır konu açmadım haklısın başlık var konu yok ..Benim kızım 5 yıllık evli 4 yaşında bir çocuğu var evlendiğinden beri gün yüzü görmedi desem az bile olur saygı yok değer yok hakaret var alkol var ve peşini bırakmaz çocuğunu göstermez korkusuyla bu kadar dayandı kararını verdi şu an fakat nasıl olacak nereden başlanacak internetten araştırdığıma göre hiç bir sosyal güvencesi olmadığı için baro avukat atıyormuş başından boşanma geçmiş yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Biz kızımın her zaman arkasındayız fakat o bize bir şey söylemeden bilmeden hayatına karışmayacak kadarda anlayışlıyız fakat hep üzüldük yıprandık ailece onun yaşadığı hayatı gördükçe şimdi allaha şükür kendine döndü zor bir süreç başlıyor allahım inşallah hayırlısıyla atlatır kızımevet baro avukat verir
çocugun velayeti kızınızda kalır
sizinde ona destek olun lütfen
burda neler okuduk kızınızın durumunda olup ailesi arkasında olmadıgı için
boşanamayan arkadaşlar var
şiddet varsa rapor alabilirdi
sağol canım inşallahkızınız boşanarak zaten kendni kurtarıyor, merak etmeyin zamanla herşey yoluna giriyor.
benim demem evden nasıl çıkacak karar verdi fakat bize kendisi gelemiyor canım ondan öyle yazdım mevzular çok karışık yanisağol canım inşallah
nasıl gelemiyorbenim demem evden nasıl çıkacak karar verdi fakat bize kendisi gelemiyor canım ondan öyle yazdım mevzular çok karışık yani![]()
evden nasıl çıkacak derken ? abi dayı kuzen yeğen baba yok mu ?benim demem evden nasıl çıkacak karar verdi fakat bize kendisi gelemiyor canım ondan öyle yazdım mevzular çok karışık yani![]()
onlarada gerek yoki koskoca kadın kendi annesine gelemiyormuevden nasıl çıkacak derken ? abi dayı kuzen yeğen baba yok mu ?
çocukla birlikte eşyalar falan, bunun dışında sanırım şiddet yüzünden adamdan krkuyolaronlarada gerek yoki koskoca kadın kendi annesine gelemiyormu
nasıl yani bizemi geliyorlar yani kızımın hiçbir şeyi yoksa ailenin durumu iyiyse avukatın ücretini bizmi karşılıyız doğrumu anladım bilmiyorum canım kendimde değilim şu an yaa iyiki sizler varsınızbulundugunuz yerde adliyeye gidin.orda dilekce verin ayrica dava acacak maddi imkan yoksa bunuda karsiliyorlar.sonra sizi yonlendirirler baro baskaninda bulundugunuz yerdeki gerekli evraklari tamamladiktan donra bi polis gorevlendirip eve felan geliyor.bir ay sonra eger durumunuz yoksa avukat atiyolar
ne eşyası. çocuğu alsın yeter. adam işteyken bir bavul ve çocuk.çocukla birlikte eşyalar falan, bunun dışında sanırım şiddet yüzünden adamdan krkuyolar
adam muhtemelen akşam peşlerinden gelip saldırırcak diye korkuyo, bu kadıncağız da muhtemelen onları koruyamamaktan korkuyone eşyası. çocuğu alsın yeter. adam işteyken bir bavul ve çocuk.
yok kizinizin durumunna yani maddi duruma ve adresvtespiti.cocuk varmi yokmu yasini felannasıl yani bizemi geliyorlar yani kızımın hiçbir şeyi yoksa ailenin durumu iyiyse avukatın ücretini bizmi karşılıyız doğrumu anladım bilmiyorum canım kendimde değilim şu an yaa iyiki sizler varsınız![]()