• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim kardes istiyor

sula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
29
0
36
Almanya
kizim kardes istiyo ama ben korunmadigim halde 4 yildir olmuyo kizimda 8 sene sonra oldu simdi gine olmuyo benim acimda sorun yok ben sukrediyorum ya hic olmasaydi diye ama kizim soruyo arkadaslarinda goruyo benim neden kardesim yok diyo olacak diyorum hadi nezaman diyo olmassa napalim bak biz hep seni severiz diyorum yok istiyorum diyo onun adina uzuluyorum istiyorum ama olmuyo onada ne cevap vereceyimi bilmiyorum yorum bekliyorum

Sırf çocuk istedi diye kafanıza bu kadar takmanız garip. Hadi siz isteyin olmasın o zaman takın ama daha garibi çocuğunuzun bu derece kafaya takması...:20:

Kizin kac yasinda?

tek çocuk olmanın avantajlarını anlat, hamile kalırsanda kardeşinin olmasının avantajlarını anlatırsın
çocuklar doğduklarından beri ne verilirse onu alır
doğduğundan beri evde bi kardeşin olcak beklentisi yüklenmiş demekki bilinçli yapılmasada, özendirilmiş ev içinde
o yüzden bu tip konularda evde hep nötr bi durum olmalı ki
tek kalmasına karar verilirse (ya da mecburen tek kalırsada) adapte olsun, kardeşi olursada adapte olsun

kizim 4 yasindacok yakin arkadasi var o surekli benim kardesim olacak diyo kuzenleri var onlar 3 kardes birde cevreden bazi dusuncesizler senin kardesin nezaman olacak gibi seyler soyluyolar halbuki benim cocuk istiyorum ama olmuyo dediyim halde buyukler kucuklerden daha cocuk ben gercekten hic bir zaman kardes kelimesi soylemedim ama o yasindan buyuk dusunuyo caillou pepee cizgifilmleri cok seviyo bunlarinda kardesleri varya ama bunlarin etkiside olabilir sadece uzuluyorum yalniz olmasina ilerdede iyi olur aslinda olsa bir kardesi ama napiyim saglik olsun sukur ALLAHA 8 sene sonra bunu bana verdi insallah kizimada bir kardes verir tesekurler beni dinlediyiniz icin

niye cocugu ikna ediceksinizki
cocuk elbette ister kardesi olsun diye, sizde 2. yi o istedi diye pekala yapabilirsiniz
cocugunuzu kardessiz birakmaya hakkiniz yok bence. tedavi olun ve olsun bi tane daha
ben anlamiyorum gercekten cocuk dunyanin n guzel seyi insanlar niye bu kadar korkuyor???

niye cocugu ikna ediceksinizki
cocuk elbette ister kardesi olsun diye, sizde 2. yi o istedi diye pekala yapabilirsiniz
cocugunuzu kardessiz birakmaya hakkiniz yok bence. tedavi olun ve olsun bi tane daha
ben anlamiyorum gercekten cocuk dunyanin n guzel seyi insanlar niye bu kadar korkuyor???

cocuk guzel olmaz olurmu arkadaslar benim hayatimi deyistiedi olsa cocugum simdi suan kesin uc cocugum olmustu ben butun tedavileri uyguladim tedaviyle olmadi bu normal supriz bir sekilde oldu ikinci icin tedavide bekliyorum belki ikincide normal olursa diye 1 2 sene daha beklicem olmazsa tup bebek yaptircam ki tup bebek yaptirmistim kizim olmadan once olmadiydi vede butun vucudum iynelerden dolayi su topladi ters etki yapti hastanelik olmustum bu riski gine goze alicam kizim icin cunku kardes cok guzel bisebirde arkadasla kendimi sanki suclu hissediyorum biliyorum benim elimde deyil ama bole hissediyorum

ben de baya küçükken kardeş delisiydim, öyle böyle değil.
zaten yapılı bir çocuktum gördüğüm yaşıtlarımı bebek diye severdim:52:
ailenin de en büyük torunuydum, benim kardeşim yokken ortada kuzen muzen de yoktu.
çok çok istedim kardeşim olmasını, üstelik ne milletin kardeşini görmüştüm ne de insanlar aklıma girmişti.
şimdi kardeşimle çok çok iyiyz, kazık kadar olmasına rağmen ben hala onu bebek gibi severim:90:
ilerde de asla tek çocuk düşünmem ideali 2 kız :52: 2+1 de olabilir araya erkek falan karışırsa:52:
ha bu arada ben de 10 senenin üzerine doğmuşum, kardeşim de 4 sene sonra, inşallah sana da nasip olur 2. çocuk, bence çocuğun da bu kadar istiyorken vazgeçme imkanın varsa değerlendir. yine de olmuyorsa demek ki hayırlısı buymuş

özür dilerim bir öncekini 2 kez yollamışım

Son düzenleme:
kizim kardes istiyo ama ben korunmadigim halde 4 yildir olmuyo kizimda 8 sene sonra oldu simdi gine olmuyo benim acimda sorun yok ben sukrediyorum ya hic olmasaydi diye ama kizim soruyo arkadaslarinda goruyo benim neden kardesim yok diyo olacak diyorum hadi nezaman diyo olmassa napalim bak biz hep seni severiz diyorum yok istiyorum diyo onun adina uzuluyorum istiyorum ama olmuyo onada ne cevap vereceyimi bilmiyorum yorum bekliyorum

Olunca da kıskanıyorlar, bu defa o sorunla uğraşıyorsun..
Ama tabi kardeşlik çok güzel, dilerim Rabbim gönlüne göre verir.

ben de baya küçükken kardeş delisiydim, öyle böyle değil.
zaten yapılı bir çocuktum gördüğüm yaşıtlarımı bebek diye severdim:52:
ailenin de en büyük torunuydum, benim kardeşim yokken ortada kuzen muzen de yoktu.
çok çok istedim kardeşim olmasını, üstelik ne milletin kardeşini görmüştüm ne de insanlar aklıma girmişti.
şimdi kardeşimle çok çok iyiyz, kazık kadar olmasına rağmen ben hala onu bebek gibi severim:90:
ilerde de asla tek çocuk düşünmem ideali 2 kız :52: 2+1 de olabilir araya erkek falan karışırsa:52:
ha bu arada ben de 10 senenin üzerine doğmuşum, kardeşim de 4 sene sonra, inşallah sana da nasip olur 2. çocuk, bence çocuğun da bu kadar istiyorken vazgeçme imkanın varsa değerlendir. yine de olmuyorsa demek ki hayırlısı buymuş

cok tesekurler insallah sizin gibi olur

Çocuk bu, ister. Ben de hep isterdim küçükken, abim istedi diye ben doğmuşum, abim benimle çok uğraşırdı hep kullanırdı beni bakkala göndermek için falan :52: Bundan kurtulmak için ben de küçük kardeş istemiştim yıllarca zırladım, ama annem ''kızım üzülüyor'' diye çocuk yapmadı, ben doğunca abim bir de ''bilmem kimin erkek kardeşi var birrlikte top oynayacak onlar, benim erkek kardeşim yok, anne bi kardeş daha istiyorum'' diye tutturmuş :52: kadın sonsuza dek doğum mu yapsın?
kendi mantıklı bulduğu yerde bitirmiş.
Çocuğunu mutlu etmek elbet senin çok hoşuna gider ama aile planlamanızı da 4 yaşındaki çocuk yapacak değil ya...

4 yaşındaki çocuğun kardeş istemesi oyuncak bebek istemesi ile aynıdır. Heves eder başkalarında görür isterler. Buna fazla takılmayın. Siz kendiniz de istiyormuşsunuz inş. Allah gönlünüze göre verir...

Çocuk bu, ister. Ben de hep isterdim küçükken, abim istedi diye ben doğmuşum, abim benimle çok uğraşırdı hep kullanırdı beni bakkala göndermek için falan :52: Bundan kurtulmak için ben de küçük kardeş istemiştim yıllarca zırladım, ama annem ''kızım üzülüyor'' diye çocuk yapmadı, ben doğunca abim bir de ''bilmem kimin erkek kardeşi var birrlikte top oynayacak onlar, benim erkek kardeşim yok, anne bi kardeş daha istiyorum'' diye tutturmuş :52: kadın sonsuza dek doğum mu yapsın?
kendi mantıklı bulduğu yerde bitirmiş.
Çocuğunu mutlu etmek elbet senin çok hoşuna gider ama aile planlamanızı da 4 yaşındaki çocuk yapacak değil ya...
benim uzulduyum sirf cocugum istiyo diye deyil bizde istiyoruz olmuyo kizimda 8 sene sonra oldugu icin egerki olsaydi kesin yapardim uc tane cunku tek cocuk zor ben 4 kardesim kardes cok guzel bisey MEVLAM verir insallah kizim yalniz kalmaz egerki olmadi napalim ALLAH hic cocugu olmayanlarada versin

canım demekki siz olaya tam konsantre olamıyosunuz yoksa olur kızında mutlu olur böylece yada kocanda performans eksikliği olabilir sen ona bi psikolojik destek sağla olmassa doktora başvur canım....:49:

Ben ablamın yoğun isteği üzerine doğmuşum . Bende çok istemiştim kardeş amaolmadı . iyiki de olmamış diyorum şimdililerde.

canım demekki siz olaya tam konsantre olamıyosunuz yoksa olur kızında mutlu olur böylece yada kocanda performans eksikliği olabilir sen ona bi psikolojik destek sağla olmassa doktora başvur canım....:49:

ay canim benim nasil konsantre olacagiz bilmemki kocamin performansiyla ne alaka inanki cok guldum hay siz cok yasayin cok guzel bir yorummmm aaaa ayrica doktora gitmemide onerdinizya tesekurler hic gitmemistim hahahhahahahaah:1:

nihayet kizim son bir senedir kardes istiyo cocumuz olmuyodu bana soruyodu hadi casidan bana kardes alalim nezaman bizimde olacak diye simdi hamileyim INSALLAH ALLAH izin verirse isteyi gerceklesecek en ilginc olanida ben hamile oldumu oyrenmeden kizim dedi bana anne kiz kardesim gelecek diye ve o ay oyrendim hamileyim ALLAH herkesin gonul muradini versin
:emir_bebek::38:

Back
X