KIZIM KREŞE GİTMEK İSTEMİYOR- YEMEK YEMİYOR LÜTFEN BİLGİ VERİN BANA :(

pembeguvercin123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
39
14
88
4 yaşında kızım var. Ben ve eşim çalışıyoruz . 2yıldır babanne bakıyordu. Bebeğim hep ek gıda seçicilik yaptı ve istediği şeyleri yedi.
Bence yemekte seçicilik yapması bizim yüzümüzden oldu yesin de yeter ki istediğini yesin karnı doysun dedik....
Kreş başladı mis gibi yemek listesi var. Ama kızım salatalık zeytin boş ekmek veya öğlen hiç bir şey yemeden geliyor (tam gün 3 öğün beslenme ) öğretmeni aç kalkmıyor masadan korkmayın dedi.
Ve son zamanlar kreşe gitmemek için ağlıyor 'ben yemek yemek istemiyorum öğretmenim tadına bak diyor ' vs gibi şeyler diyor kreşe bırakmak zulüm oluyor.

Bu arada öğretmen belki tadına bakar ve arkadaşların görerek yer 1 ay zaman verelim dedi.

ACABA ARANIZDA BÖYLE DURUM YAŞAYAN ÇÖZÜM BULABİLEN VAR MI ?

ERGOTERAPİSTLER HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

4 yaşındaki çocuk herşeyi anlayabilir acaba onu mutsuz eden durum mu var okulda gitmek istemiyor. Yemek konusuna yiğenim de asla yemek yemiyor büyüyünce düzelir diye umut rfiyoruz

Bence çocuğa biraz zaman verin yeni düzenine alışsın. Yemek için de bir süre zorlamayın akşamları evde besleyici yedirirsiniz. Kreşe alışınca yemeye başlar.

Çocuklar zaten kreşe gitmek istemez zamanla alışıyorlar. Normal yani öğretmenini dinleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…