Çocuk Hastalıkları Kızım Kucağımıza Gelince Devamlı Hapşırıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tuanacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
34
0
36
İstanbul
:97:kızlar 3.5 aylık bir kızım var nezleydi doktor öyle demişti ilaç vermedi ufak diye bugün burun akıntısı ve hapşırık başladı çok sık doktora gittiğim için eşim izin vermiyor artık sizce ne yapmalıyım sağlık ocağı anlarmı? korkuyorum bronşit falan diye yoksa gripmi ? nezlemi? anlamadım başına gelen varsa yazabilirmi ikinci sorumda kızıma 2 kat uzun kollu giydirdim uyanıncada örme yelek giydiriyorum gecede peluş battaniyede yatırıyorum kucagımıza gelince devamlı hapşırıyor sizce neden?3 sorumda abartımı giydiriyorum TECRÜBELİ annelerden CEVAP LÜTFEN:43:

Çocuğu çok fazla giydiriyorun. Dr.lar her zaman kışın kendinizin giydiğinin bir kat fazlasını giydirin diyorlar. Sen üst üste maşallah. Ben hiç bir zaman o kadar kalın giydirmem. Kızımı soğuğa da alıştırırım. 10 aylık oldu bugüne kadar ufak bir hastalık bile geçirmedi. (maşallah) bazı meyveleri yoğurdunu dolaptan çıkarıp soğuk veriyorum ki ilerde soğuk yediğinde alışmadığından hemen hasta olmasın diye ki bunu dr.u da tavsiye etti.
Çocuğunun neyi olduğunu biz bilemeyiz. Grip deriz önemli bir şey çıkar zan altında kalırız. Bence sen nolur nolmaz dr.una göster. Çoxuk bu şakayada gelmez.

sanirim cocugu cok giydiriyorsun,cocuk soguga alisik olmadigindan sürekli nezle ve grip olur
bagisiklik sisteeminin güzel calismasi icin cocugu iyice giydirip hergün en az 1 saat disarda temiz havaya cikarin
zamanla bagisiklik sistemi güclenir daha az hasta olur
Allah yavrunuza saglik sihhat afiyet dolu bir ömür nasip etsin ins.

sağlık ocağı anlar mı demeniz çok komik olmuş
tabi ki anlayacak ordakiler doktor değil mi yani :27::27:
nezlede zaten ilaç verilmez hapşırık ve burun akıntısı da nezle olduğunu gösterir
şiddetli öksürüğü filan olursa götürürsünüz
ayrıca aşırı üstüne de düşmeyin sakınan göze çöp batarmış

Örme yelek alerji yapıyor olabilir..Birde çok kat kat giydiriyormuşsunuz..Havale geçirir Allah korusun..

Back
X