Bebek Beslenmesi kızım ne peynir yiyor nede yogurt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
ben bu kızla ne yapacagım bilmiyorum günde 1 lt ye yakın süt içiyor.ama yogurt agzına sürmüyor önceleri yogurt corbası yiyordu şimdi ağzına sürmüyor.peyniri de sadece kaşar peyniri olarak omletine koyuyorum orda yiyor.labne peynirini sütüne karıştırıyorum ama geri tükürüyor..ne yapacagım bu kızla..süt bunların yerini alırmı..

Merhaba...

öncelikle çok süt bebeklerde kansızlık yapar...
ikinciside bence fazla zorlamayın. Siz zorladıkca tiksinecektir. Düşünsenize biri size istemediğiniz bişeyi yedirmeye çalışıyor... Yoğurdu ayran olarak deneyin birde... Benim kızım bayılır ayrana. Bardağın içine koyun içine de pipet. Değişik olduğu için belki içer. Ben kızımı sütten kesince geceleri ne vereyim diye düşündüm durdum... Süt içmiyodu mama içmiyodu.Sonra doktora sordum. Süt çocuklarda kansızlık yapar içmediği iyi dedi. Onun yerine devam sütü ver hem besleyici hem doyurucu dedi. Yine de siz bilirsiniz...

benim oğlumda petniri sevmiyoe ama ben yediriyorum zaten yumurta alerjisi var kahvaltıda domates ve yumurta veremediğim için geriye bişe kalmıyo mecburiyetten veriyorum peyniri ama muhallebinin içinde ezince yiyor benimki sade verince çiğnemekten hoşlanmıyor peyniri diğer besinleri çiğnerken sorun yok sanırım peyniri sevmedi

kızımda çok şükür şuan kansızlık problemi yok..sağlık personeli olduğum için kontrol ettiriyorum arada.ayranı renkli bardakta denedim içmedi ama olmazsa birde pipetle denerim..sagolun tavsiyeleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…