Doğuma Hazırlık Kızım Olucak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğime isim ♥

• Alina-yaz akşamlarının en güzel gecesi

OY: 3 11,1%
  • Alisa-asil

OY: 1 3,7%
  • Alpin-Dağ çiçeği

OY: 2 7,4%
  • Lilya-Cennet bahçesi

OY: 1 3,7%
  • Maral-Ceylan

• Riva-suya doymuş

OY: 0 0,0%
  • İpek

OY: 10 37,0%
  • Sadem-duru,saf

• Ece-kraliçe

OY: 6 22,2%
  • Umut

• Gaye-Amaç

• Ankete Katılan
    27
ne güzel maşallah :emir_bebek:
ben ipeği daha çok beğendim çok kibar ve sevimli eminim kızımıza da çok yakışır :emir_bebek::nazar:

Teşekkür ederim :16: ipekte benim tercihimde ama eşim ve kardeşimin seçtiği isimler ortada ben alpin ve ipekten yanayım :112:

eevet alpin de değişikmiş. Anlamı çok güzel ama sanki alper diyormuş gibi hissettim kendimi :1::18:

hayırlısıyla gelsin canım isim konusu tatlı telaşlar halledilir bir şekilde :38:

Yanlış anlamayın nolur ama ben oylamadaki isimlerden yalnızca Ece'yi ve İpek'i beğendim. Kızımın adı Ece olacağı için değil, o ismi gerçekten beğeniyorduk taa bekarken karar vermiş idik. Tabii ki sizin vereceğiniz karar beni ilgilendirmez sadece belirtmek istedim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yanlış anlamayın nolur ama ben oylamadaki isimlerden yalnızca Ece'yi ve İpek'i beğendim. Kızımın adı Ece olacağı için değil, o ismi gerçekten beğeniyorduk taa bekarken karar vermiş idik. Tabii ki sizin vereceğiniz karar beni ilgilendirmez sadece belirtmek istedim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gerçekten önemli değil :16: zaten bende o isimlere alışamamıştım :17:

Oyumu İpek'ten yana kullandım Sadem ismini de beğendim. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar::nazar::nazar:

Back
X