Doğuma Hazırlık Kızım olursa .. İsmine yardımcı olur musunuz lutfeennn :

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aklımda ki isimler şunlar;

• Öykü

OY: 1 3,7%
  • Asya

OY: 6 22,2%
  • Derin

OY: 5 18,5%
  • Beren

OY: 4 14,8%
  • Elis(anlamı hoş kokulu çiçek) yunanca/Arapça

OY: 6 22,2%
  • Asya derin

• Hira elis

OY: 2 7,4%
  • Öykü elis

• Ekin

• Ekin hira :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    27

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar merhaba .ben hamileyim daha cinsiyeti ogrenemedik oğlumuz olursa adi belli, ama kız olursa ne olacak kararsız kaldık. Bu gidişle kaynanam kendi adını koyduracak :lülülü:. bende şimdiden adını belirleyip eşime bunu koyalım demek istiyorum:) her kafadan bi ses cikiyor onlari susturup biz bunu koycaz demek istiyorum kisaca. aklimdaki isimler şunlar farklı isimlerede açığım:) anketede katılırsanız sevinrimm: yorumlarınızı bekliyorummm

Elisi oyladım, bizim de erkek olursa belli kız olursa ben koyucam ve Mihrimah koyacağım :)

bende elis'i beğendim.
Bizim kızımız olacak Belis düşünüyoruz. Belis aşkın ilk meyvesi anlamına geliyormuş bizimde ilk çocuğumuz olacağı için bu isme içim çok ısındı.

bende elis'i beğendim.
Bizim kızımız olacak Belis düşünüyoruz. Belis aşkın ilk meyvesi anlamına geliyormuş bizimde ilk çocuğumuz olacağı için bu isme içim çok ısındı.
Evet çok hoş bi isimmm :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, buarada bende 14 haftalık gebeyim cinsiyeti gittigim zamanlar hic sormadim ama bu dönemde belli oluyormu? İki hafta sonra gidicem hastaneye..

bizim kıza benzediğini %10 yanılma payı olduğunu söyledi doktorumuz. %90 büyük bir oran biz kızımız olacak diye kabullendik hemencik kesin olarak bir ay sonraki kontrolde belli olacağını söyledi.

Bu isimler çok kötü. daha cinsiyeti belli olmamış yani uzunca bir yol var önünüzde. Daha güzel isimler bulabilirsiniz.

Bizimde yuksek ihtimal erkek dedi doktorumuz :KK46:. Erkek olursa ismi belli esimin babasi vefatvettigi için onun adini koyicaz :olamaz: Kiz olsaydi Defne Beren koymayi planliyordum :) Bunun disinda İlkim ve Tutku isimleri de guzel geliyor bana. :KK37:

Benim kızımın adı öykü :) ama Elis kulağa , ok hoş geliyor bence

ben kizim olsaydi maysa koycaktim ama oglum olucakallah nasip ederse maysa turkcede mayista acan ilk fidanmis mayis ayinda hamile kalmistim ve ilk kiz torunolacagi icin ilk filiz gibilerinden maysa koyalim dedik hem solenisi de guzel yukardaki isimlerden elis hosuna gitti iki isim konulacagi zaman iki ismin birbirini desteklemesi anlamini tamamlamasi gerek diye dusunuyorum hirayi hepimiz biliyoruz ama elisi hic duymamistim

Back
X