Doğuma Hazırlık Kızım Oluyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nymphedoraa

❤️
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
818
1.547
63
31
Evet 15. Haftamda kızım olucağını öğrendim. Hemde çok fena bir kız başta göstermedi her türlü açıdan baktı dr zaten küçük göremeyebilirim erken gelmişsin falan diye baya söylendi. Bende hadi yavrum göster yapıyorm içimden bacakları birleşik olan bebek tam dr probu çekeceği sırada bacaklarını karnına çekti ve biz şok. Kız resmen herşeyide belli :) sizde ultrason fotonuzu paylaşırmısınız işte benimki;

bende gittim dun 15+2 olduk gostermedi canim ya zaten doktordanda.memnun kalmadik basta kizdi banada erken gelmisiz haftaya tekrar gidicez

kahvalti yaptim aslinda bide cikolata yedim . 12.haftadada bagdas kurmus cocuk. simdi 15 haftalik olduk yine bagdas kurmustu . Nerden ogrendiyse bagdas kurmayi. Haftaya tekrar gidicem bakalim
Benimki ayak ayak üstüne atıyor keyfi yerinde ama o bi anda bacaklarını o şekilde yapmasına dr da bizde şaşırdık

hayırlı olsun canım benim bebişte ne zaman gitsek namaz kılar pozisyonunda ne yesem yok bi hareketlenmiyo çikolata yiyorum ama bi elini kıpırdatıyo başka ne yenir hareketlenmesi için :) 18 im bende

hayırlı olsun canım benim bebişte ne zaman gitsek namaz kılar pozisyonunda ne yesem yok bi hareketlenmiyo çikolata yiyorum ama bi elini kıpırdatıyo başka ne yenir hareketlenmesi için :) 18 im bende
Yani şekerli şeyler öneriyor çocuklar. Bide gerçekten aranızda duygusal bağ var anneyi hissediyor 11 haftalıkken gittiğimde aç gitmiştim test yaptırır diye şeker konusunda riskliyim usg de gram hareket etmeyince korkup ağladm kalp atışları vardı ama hareket yoktu ben ağlayınca aniden kolunu yukarıya kaldırdı sonra hareket etmeye başladı cidden hissediyorlar dr a ikili test içğn istediği pozları hemen verdi hiç uğraşmadı dr da aferin maşallah zeki dedi.. konus onunla dokun usg de bile konusmaya çalış

Evet 15. Haftamda kızım olucağını öğrendim. Hemde çok fena bir kız başta göstermedi her türlü açıdan baktı dr zaten küçük göremeyebilirim erken gelmişsin falan diye baya söylendi. Bende hadi yavrum göster yapıyorm içimden bacakları birleşik olan bebek tam dr probu çekeceği sırada bacaklarını karnına çekti ve biz şok. Kız resmen herşeyide belli :) sizde ultrason fotonuzu paylaşırmısınız işte benimki;
Merhaba saglıkla alın kucağınıza
Kız için hangi günler ilişki oldu,adet bitimi mi
@Semra54

Ayy benim de göstermedi göstermedi son anda döndü bizde erkekmişiz :) hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.. (ben hep kız sanıyordum ama değilmişiz)

Eklentiler

• D380321B-409E-4793-9F1B-6270F7320889.webp
    D380321B-409E-4793-9F1B-6270F7320889.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 157
Bizde 14 haftalik ken gittik. Bagdas kurdu gostermedi kerata. Suan 15+5teyimm. Bi dahaki kontrolum 8 mayista ve sabredemiyorumm

Bakınız buda bağdaşımız

Eklentiler

• IMG-20180418-WA0004.webp
    IMG-20180418-WA0004.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 167
Back
X