Tek uyku yapıyor 2 saat uyuyor gündüz diş de cıkarmıyor inanın aksam da her zamanki gibi 8 de uyutuyorum daha gec uyutmayı da denedim olmadı yine erken uyanıyorMerhaba gündüz kaç uyku yapıyor acaba belki de diş sancısı vardır geçici bir süreçtir kaçta uyuyor mesela
O saate cekemiyorum cünkü birinci sınıfa giden oglum var kızımı uyuttuktan sonra ogluma ödev yaptırıyoruz simdiye kadar hep bu saatlerde uyurdu 6-6 bucukta uyanırdı birden bire ne oldu böyle erkene cekti anlamadımGündüz uykusu çok normal belki geceyi oyun oynayarak 9.30 a falan çekseniz daha geç kalkar içeriyi falan karartın yani perdeleri çekin iyice o zaman kalkmak istemeyebilir
benim oğlum da erken kalkıyor kışın bir saat daha geç kalkıyor yazın 1 saat geriye çekiyorO saate cekemiyorum cünkü birinci sınıfa giden oglum var kızımı uyuttuktan sonra ogluma ödev yaptırıyoruz simdiye kadar hep bu saatlerde uyurdu 6-6 bucukta uyanırdı birden bire ne oldu böyle erkene cekti anlamadım
Evet kızım gecen yaz da erkenciydi ama bu kadar degildi 5 bucukta uyansa sükredecem nerdeysebenim oğlum da erken kalkıyor kışın bir saat daha geç kalkıyor yazın 1 saat geriye çekiyor
akşam geç yatırsam da bir şey değişmiyor geçen dışardaydık 11 de uyudu beş buçukta yine ayakta
Allah kolaylik versin benim cxocuklarim da ayni donemde ayni saatte kalkiyorlardi. Hic cekilecek durum degil. gun bitmiyor oyle erken kalkinca tam bir iskence oluyordu. Biz nasil cozduk derseniz, ben yurtdisinda yasiyorum ve yaz saati uygulamasina gecince ayni saatleri devam ettirdim.Kızlar merhaba bir aydır 20 aylık kızım sabah max 5:10 da uyanıyor. Geçicidir dedim yazları bazı bebekler güne erken baslarlar dedim ama gercekten cok yıpratıcı olmaya basladı cok erken uyandıgı icin gün icinde daha cok yorulmaya basladı ve huysuzlasmaya basladı gün bile agarmadan uyanıyor cıldırmak üzereyim 5 bucukta bile uyansa sükredecek hale geldim(( önerisi olan var mı günler uzamaya basladı gün gecmiyor böyle erken uyanınca da cok da huysuz oluyor (
Amin hepimize ins günler uzun olunca nasıl oyalayacagımı bilmiyorum okula giden oglum var onu da erken uyandırmasın diye kırk takla atıyorum ama en gec onu da 7 uyandırıyo odadan cıkardıgım haldeAllah kolaylik versin benim cxocuklarim da ayni donemde ayni saatte kalkiyorlardi. Hic cekilecek durum degil. gun bitmiyor oyle erken kalkinca tam bir iskence oluyordu. Biz nasil cozduk derseniz, ben yurtdisinda yasiyorum ve yaz saati uygulamasina gecince ayni saatleri devam ettirdim.
Bir de mesela sabah erken kalktiginda benim bebelerim, o sabah uyumalari gereken uykuyu oglen uykusuna ekliyorlardi. Mesela sabah 5 te kalktilar oglen 2.5-3 saat uyuyorlar. OGlen uykusunu 1.5 saate dusurunce sabah 6:30-7 arasi kalkmaya basladilar.
Evet sadece yazın böyle odada karartma perde kullanıyorum karanlık oluyoSadece yaz aylarinda mi boyle erkene çekiyor? Oda sıcaklığı nedir? Odasi gunes aliyor mu? Gunun aydinlandigini farkedecek perdeler mi kullaniyorsunuz?
Oda sicakligi nasil, gunes almasi vs? Ustune orttugunuz yorgan, battaniye mevsime uygun mu?Evet sadece yazın böyle odada karartma perde kullanıyorum karanlık oluyo
İnce pike örtüyorum üstüne ne terlemis ne de üsümüs oluyo uyandıgında gayet iyi oda ısısıOda sicakligi nasil, gunes almasi vs? Ustune orttugunuz yorgan, battaniye mevsime uygun mu?
O halde kopek disleri cikiyor olabilir, cok zor cikiyorlar. Ama bunu yazin yapip kisin yapmamasi bence biraz sicaklikla alakali o da gunes alan bir odaysa cocugunuzun uyumadigi zamanlarda camlarini acik tutun mutlaka.İnce pike örtüyorum üstüne ne terlemis ne de üsümüs oluyo uyandıgında gayet iyi oda ısısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?