Kızım seni doğurmaktan korkuyorum

son haftalar senın gibi korkarmıyım bilmiyorum, şimdi hiç korkum yok ama kımseden doğum hıkayesi dinlemedim nasıl oluyor diye seyretmedim sadece burda bır ıkı doğum okudum onlarda hep güzel ve kolay olanlardı bence içini ferah tut allah bir kolaylık verir şimdiden korkarsan başına gelir

bak küçük bir not daha benım kardeşim normal doğumla oldu ve şuan doğumda oluşan bir komplikasyon ve sonrası doktorların ilgisizliği bizimde bilgisizliğimizden rahatsız yürüyemiyor konuşamıyor buna rağmen normal doğumdan hiç korkmadım başıma gelır mı diye düşünmedim herkesin bu hayattakı sınavı farklı kardeşim oldu diye korkmam saçma olurdu rabbım koymuştur yoluna

eline iğne batmasından tırsan ablam doğum yapmıştı normal ağrısız doğum kız gülüyodu hep normal sancıları olmuş ama öyle canı yanmamış dediğine göre sağlık yerindeyse ağrısız normal doğum iyidir sezaryen yapan akrabam biraz zorlanmıştı ama dikkat edince geçti oda ben bekarım :D ama hani ablam doğurduysa rahat artık korkmuyorum bu olaydan diyebilirim allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza versin analı babalı büyüsün inş. hepinizin :54:

serap sen demi hamilesin canım
kardeşin için Allah annene sabır versin inşallah bizim bebişlerimize bir şey olmz

Benim kızım dönmedi malesef...10 gün sonra sezaryen olacağım. Bugün kontrole gittim plasenta yaşlanması da başlamış.. Bebeğim çok şükür sağlıklı ama sezaryenden ciddi anlamda korkuyorum..Allah hepimize sabır ve sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin.

serap sen demi hamilesin canım
kardeşin için Allah annene sabır versin inşallah bizim bebişlerimize bir şey olmz

rabbim annemi başımızdan esırgemsin anlatsam o kadar zor kı bakımı evt 32 haftalık hamıleyım dün bana da doktorum sezeryan olsun dedi tüp bebek olduğu için riske atmayalım dedi

bende 3bucuk ay once dogum yaptim bende son haftalarda cok korktum doguma gidecegim icin son gune kadar bekledik bebegim ters duruyordu ve malesef donmedi mecbur sezeryan oldum epidural olacaktim anestezi uzmani belime 5sefer igneyi batirdi ama beceremedi mecbur genel aneateziyle dogum yaptim simdi cok tatli bir oglum var Allah'im herseyin kolayini verir sanada yardimci olsun Allah kurtarsin insallah bir solukta

bende 3bucuk ay once dogum yaptim bende son haftalarda cok korktum doguma gidecegim icin son gune kadar bekledik bebegim ters duruyordu ve malesef donmedi mecbur sezeryan oldum epidural olacaktim anestezi uzmani belime 5sefer igneyi batirdi ama beceremedi mecbur genel aneateziyle dogum yaptim simdi cok tatli bir oglum var Allah'im herseyin kolayini verir sanada yardimci olsun Allah kurtarsin insallah bir solukta

kızımı doğurdum ve herşey çok güzel geçti normal doğum yaptım şu anda karşımda o kadar şirin bir kız ki tıpkı ben:)))

kızımı doğurdum ve herşey çok güzel geçti normal doğum yaptım şu anda karşımda o kadar şirin bir kız ki tıpkı ben:)))

Back
X