Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amy söylediklerin beni rahatlattı tşkler canım
serap sen demi hamilesin canım
kardeşin için Allah annene sabır versin inşallah bizim bebişlerimize bir şey olmz
bende 3bucuk ay once dogum yaptim bende son haftalarda cok korktum doguma gidecegim icin son gune kadar bekledik bebegim ters duruyordu ve malesef donmedi mecbur sezeryan oldum epidural olacaktim anestezi uzmani belime 5sefer igneyi batirdi ama beceremedi mecbur genel aneateziyle dogum yaptim simdi cok tatli bir oglum var Allah'im herseyin kolayini verir sanada yardimci olsun Allah kurtarsin insallah bir solukta
bende 3bucuk ay once dogum yaptim bende son haftalarda cok korktum doguma gidecegim icin son gune kadar bekledik bebegim ters duruyordu ve malesef donmedi mecbur sezeryan oldum epidural olacaktim anestezi uzmani belime 5sefer igneyi batirdi ama beceremedi mecbur genel aneateziyle dogum yaptim simdi cok tatli bir oglum var Allah'im herseyin kolayini verir sanada yardimci olsun Allah kurtarsin insallah bir solukta
canım tşk ederim darısı tüm isteyenlerin başına:)maşallah sana. Allah hayırlı evlat etsin. geçmiş olsun gözün aydın...
Canım anlatırmısın doğumun nasıl geçti benim gibi hamişlere önerin var mı ??canım tşk ederim darısı tüm isteyenlerin başına:)
Canim bizim gibi korkan hamilelere moral olsun anlat dogumunu merak icindeyiz:)kızımı doğurdum ve herşey çok güzel geçti normal doğum yaptım şu anda karşımda o kadar şirin bir kız ki tıpkı ben:)))