Bebek Beslenmesi Kızım silikon göğüs ucuna alıştı şimdide bırakmıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.185
28.894
1.073
Diğer
doğumdan sonra göğüs uclarım çok feci oldu mecburen silikon uclarlan emzirdim bebeğimi
ilk başlarda silikonu almıyordu resmen savaş veriyorduk silikon ile emmesi için
şimdi şimdi iyileşti göğüs uclarım ve ben silikonu bırakmak istiyorum ama şimdide onsuz emmiyor, bazen uykuluysa göğüsümü alıyor ama yoksa kesinlikle ağzını açmıyor ve ağlayama başlıyor ve silikonu takana kadarda emmiyor
evde bişey değide yolda izde zor oluyor silikonu takmak, temizlemek vs.
napsam aceba nasıl bıraktırabilirim fikri olana varmı?

benim oğlumda biberona alışınca hemşire olan bir arkadaşıma sormuştum ne yapabilirim diye.
sakın reçel vs...deneme diye kızmıştı.
eğer bebeğine gaz ilacı veriyorsan yada vitaminini göğüs ucuna sür ve diline değdirmeye çalış,ozaman alır demişti.
sonuçta bu ilacıda sadece günde 1 kere verdiğim için nasıl başederimki demiştim.
sabah vitaminini sürdüm ve tadını beğendiği için aldı göğsümü ama 2-3 dk.dan fazla emmiyor çünkü biberon ona daha kolay geliyor.
deneyebilirisn canım
ama unutma VıTAMıN GÜNDE 1 DEFA VERıLıYOR HER DEFASINDA DENEME SAKIN.

bende 6 ay boyunca sılıkon uc ıle emzırdım ama sabahları ve gecelerı en ac oldugu zamanlarda ucsuz verdım agzına
gunduzlerı huysuzluk yaparsa taktım yapmazsa dırek verdım gogsumu
hemen bıraktı bızım kucuk bey

arkadaşlar ben de 10 günlük bebeğimi emziriyorum. ağzına sadece göğüs ucunu aldığı için hep yara oldu. feci durumda. silikon uç kullanıyorum. kısa zamanda iyileşir mi . birde sadece ucu emdiği için hava yutma olasılığı var gibime geliyor. yardımlarınızı bekliyorum

kızlar benim bebiş dört aylık doğduğunda göğüs uçlarım çok küçük olduğundan ememedi hemen silikon uç aldım ve o zamandan beri onunla emiyor bazaen veriyorum göğsümü ama beceremiyor ve bnmde göğsüm hemen yara oluyor ve yine silikona geçiyorus ama ben şikayetçi diilim ya boşverin silikonla emsin nollcakki valla bebişte memnun bende memnunum açıkçası o silikon vakum yaptığından dolayı hava bırakmıyor biberon gibi diil yane içinis rahat olsun gaz yapmıyor bebeğe;)))

bende göğüs uçlarım olmadığı için onunla emzirdim.zor oldu ama emmesi için ne yapalım zaten 7. ayda emmeyi de bırakmıştı.

cevağlar için sağolun arkadaşlar
bende artık bırakmayı denemiyorum
çünkü silikon olmadan emzirmeyi denediğim zaman kıyameti koparıyor napim bende silikonlan emziriyorum
yedek aldım bikaçtane dışarda olduğumuz zaman daima temiz birtane olsun diye çareyi öyle buldum
yeterki emsin bebeşim gerisini takmıyorum artık

ah canım benimde aynı sorunum olmuştu benim sorunum gögüs uçlarımın olmamasıydı bebeğim ememiyordu zorla silikon uca alıştırmıştım o zamanlar çok seviniyordum ama zaman geçtikçe göğüs uçlarım çıktı ama bizimki asla silikonsuz emmiyordu 5aylık olduğunda ara ara uykusunda falan kendi göğsümü verdim sonrada kendiliğinden alıştı bence sende pes etme benim inatçı oğlum bile aldıysa seninkide alır yeterki her fırsatta kendi göğsünü ver önce silikonu tak bi ara ağzını çektiğinde hemen silikonu çıkar kendininkini ver özelliklede uyuklama sırasında eminimki alacaktır

canım göğüs ucu ile yolda izde zor oluyor demişsin okurken çok üzüldüm çünkü bence şükretmelisin ki bebeğin en azından seni emiyor ben hep sağarak biberonla veriyorum annesinin göğsünü hiç emmeyenlerde var tatlım daha birkere veremedim göğsümü bilmiyorum bile o duyguyu..Bence bırak evladının nazı geçsin nasıl isterse öyle emsin yeterki emsin ..Sağlıklı günler dilerim

cnm benmde gogus uclrımı bebegım dogdugunda almadı o zamandan berı sılıkon ucla verıyorum onun dısında emmıyor du daha yenı yenı tokken sadece gogsumu alıyor ama onla oynasıp duruyor karnını doyuramıyor o yuzden sılıkonla emmesı daha ıyı. cok sukur en azından emzırıyoruz

Back
X