Kizim surekli bagiriyor

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Merhaba,
21 aylik bir kizim var. Normalde sakin bir cocuk ancak son 1 haftadir isedigi olmayinca surekli ciglik atip bagirmaya basliyor avazi ciktigi kadar... bu sureci nasil halledebilirim? Bilgisi olanlar var ise lutfen yardimlarinizi bekliyorum

Bir sene sonra gecer mi gercekten ya?
Cunku hic alisik degilim normalde gercekten kendi halinde bir bebek cok sasirdim ne yapacagimi boyle olunca. Internetten falan biraz arastirdim ne yapayim diye ama sizce nasil tepki vereyim?

evet okuduklarıma göre üç yaşına kadar devam eder, eğer tabi bu 2 yaş sendromuysa.
nasıl tepki demişsin canikom, onun da artık bir birey olduğunu bilerek davranacaksın. bununla ilgili makaleler okuyabilirsin, bir google yap bakalım canım.

Yaptim yaptim bir sekilde dikkatini farkli yere cekmeye calisiyorum olmadi bagirmasi hic susmazsa yanindan cikiyorum o sakinlesince geliyor yanima

evet olması biraz zor, sağlam bir sabır ve dirayet gerektirir. umarım kısa sürede geçer şekerim.

ayrıca nutellalı kek istiyor canım senin nickini görünce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…