Kizim taklid mi yapiyor?

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
gunaydin hanimlar.yoneticiler lutfen konumu taşimayin.yardima ihtiyacim var.kizim 26aylik.3gundur gozlerini ice dogru getirerek şaşi yapiyor.taklid mi yapiyor yoksa gercektenmi oyle?18aylikken goz kontrolunde hersey yolundaydi sorun yokdu.3gundur boyle.gunde 5.6kez yapiyor.şimarik cocuk.randevu aıdim goz doktoruna o da ayin 5inde.bura sorayim dedim.cok korkuyorum inşallah ciddi sorun degildir.şaşi taklidi yapan çocuk duydunuzmi hic?cok kotuyum hamiıeyim bide kizimi dusunmekden yemeden icmeden kesiıdim.ona birsey olmqsin lutfen nolur Allahim :(

bence taklıt edıyrdur olsaydı sımdıye kadar coktan cıkardı sıkma canını cok akıllı sımdıkı zaman bebeklerı.

Bu bahsettiğiniz şeyi bebeklikten başlayıp 7 yaşına kadar yapmışım. Bizimkiler her doktoru yalancı ilan etmiş o dönem, onlar bile şaşı olduğuma inanmış. Ama değilim, hiç bir sorunum yok. Sebebini bilemiyorum ama, belli ki eğlenceli bir davranışmış :) normal bakabilen biriyse bunu arada yapıyorsa ikisini aynı anda yapıyorsa sorun yok.

bence taklıt edıyrdur olsaydı sımdıye kadar coktan cıkardı sıkma canını cok akıllı sımdıkı zaman bebeklerı.
inşallah oyledir inanmak istiyorum oyle oıduguna :( evet cok akiııi 3aydir net konuşuyor.annecigim bidaha oyle yapmak yok tamam mi sordum az once.yapmiycam diyo..bence taklid yapiyor.yoksa nerdrn anladiki gozlerine gore oyle sordugumu

kaymada olabilir hiç birşeyde olmayabilir.
kalemi sağa sola oynatarak takip ettirin kayma varsa takip ederken anlaşılır .
bu kadarda endişelenmeyin daha önce olmadığına göre genetik değil. ve genetik olmayan kaymaların tedavisi ameliyatsız şekilde .

Bu bahsettiğiniz şeyi bebeklikten başlayıp 7 yaşına kadar yapmışım. Bizimkiler her doktoru yalancı ilan etmiş o dönem, onlar bile şaşı olduğuma inanmış. Ama değilim, hiç bir sorunum yok. Sebebini bilemiyorum ama, belli ki eğlenceli bir davranışmış :) normal bakabilen biriyse bunu arada yapıyorsa ikisini aynı anda yapıyorsa sorun yok.

Ahahahaha cok komık ya hahahaha zavallı anneler neler cekıyorlar :D ne kadar uzulmustur annen

inşallah oyıedir yaa :( cok kprkuyorum hormonıar nedeniyle aglamakdan cok kotuyum.hicbirsey yapasim yok :(

kaymada olabilir hiç birşeyde olmayabilir.
kalemi sağa sola oynatarak takip ettirin kayma varsa takip ederken anlaşılır .
bu kadarda endişelenmeyin daha önce olmadığına göre genetik değil. ve genetik olmayan kaymaların tedavisi ameliyatsız şekilde .
ilk yaptigim o oıdu canim.ama yok kayma.trk goz degilki.iki goz firıatiyor bazen..takip ettirdim kalem yok kaymiyor

Demek ki keşfetmiş böyle birşeyi ama yine de dra götürün zaten randevu almışsınız gerçi.. şaşılık sonradan çıkmaz diye biliyorum ama umarım çyle biliyorumdur.
goturcem inşallah.18aylik oıdugunda gozunde suıanma nedeniyıe goturmusduk doktora.alerjikdi gecti cok sukur.o zaman gitmisken ben israr ettim gormesinede baksin diye damlali muayene etti gayet normal dendi.3gundur farkettik şaşi ypiyor

Ahahahaha cok komık ya hahahaha zavallı anneler neler cekıyorlar :KK70: ne kadar uzulmustur annen
Çok anlatırdı, uyumadan sokağa cikartmazmis, millet sevmeye gelirmiş ben hemen şaşı yaparmisim. Çok ağlamış. Bir de siz hamilesiniz :) üzülmeyin sakin kızınız da benden :D

Çok anlatırdı, uyumadan sokağa cikartmazmis, millet sevmeye gelirmiş ben hemen şaşı yaparmisim. Çok ağlamış. Bir de siz hamilesiniz :) üzülmeyin sakin kızınız da benden :D
inşallah :( umut oıdun bana..cok kotuyym kizima birsey olmasin.karnimdakini dusunmuyorum bile.. uzuluyor tabiki oda.şimdi zaman gecmezki 5i olsun

Back
X