Kizim taklid mi yapiyor?

Kayma değilde oyun gibi geldi bana.
Siz de lütfen gözüyle ilgili yorum yapmayın.
Öyle yaptığında uyarmayin, gülmeyin, kızmayın. Sanki yok gibi.

Kayma varsa bile tedavisi var şükür , üzülmeyin.

gunaydin hanimlar.yoneticiler lutfen konumu taşimayin.yardima ihtiyacim var.kizim 26aylik.3gundur gozlerini ice dogru getirerek şaşi yapiyor.taklid mi yapiyor yoksa gercektenmi oyle?18aylikken goz kontrolunde hersey yolundaydi sorun yokdu.3gundur boyle.gunde 5.6kez yapiyor.şimarik cocuk.randevu aıdim goz doktoruna o da ayin 5inde.bura sorayim dedim.cok korkuyorum inşallah ciddi sorun degildir.şaşi taklidi yapan çocuk duydunuzmi hic?cok kotuyum hamiıeyim bide kizimi dusunmekden yemeden icmeden kesiıdim.ona birsey olmqsin lutfen nolur Allahim :KK43:
Bence taklit yapıyor. Ama yine de götürün hastaneye siz. Aynen bende bazen oğluma kızdığım da oda yan bakış attığını sanıp gözünü tuhaflaştırıyrdu. Özellikle kendi kendine dönerken yapıyordu. Başta yapma dedikçe devam etti. Sonra dikkatini dağıttım falan unuttu yapmıyor artık

Heheh benim kardesimde yapardi bunu :-)
Biz ustune dustukce daha cok yaoardi hatta bi sikinti yok iciniz rahat olsun

Oyun gibi geldi bana sanki ama değilse de sıkmayın canınızı bu kadar. Diğer bebeğinize yazık. Çözümü olmayan birşey değil bu. Küçükken benim gözlerimde kayma varmış. İkisi aynı anda dış taraflara kayıyormuş zaman zaman. Görüntü itibariyle çok kötü birşey olsa gerek. Ama sonra tedavi görünce geçmiş. Allah daha büyük dertler vermesin. Stres yapıp gider bebişi de üzmeyin. Tekrar diyim oyun gibi sanki

inşallah oyledir inanmak istiyorum oyle oıduguna :KK43: evet cok akiııi 3aydir net konuşuyor.annecigim bidaha oyle yapmak yok tamam mi sordum az once.yapmiycam diyo..bence taklid yapiyor.yoksa nerdrn anladiki gozlerine gore oyle sordugumu
O taklıt ettogı kısıyı uyarın bida yapmasın
Sozde gorunce gormezden gelın
Bırakacaktır

yorum yapan herkesden Allah razi oısun.en son saat 5de gordum dahada yapmadi.inşallah oyundur.konu cocuk oıincaa cok hassas oluyprum.yarin dayanamayip baska doktora goturcem.içim rahat etsin diye.bidaha trsekkurlet iyiki varsiniz KadinıarKlubu ❤

Back
X