Basardiniz mi tutma olayini cozdunuz mu nasil cozdunuz lutfen anlatin...
Benim kizimda 3 yasinda 3 gunde cis olayini cozduk cook sukur gecede altina yapmiyor cisini...ammaaaa kakada cook sorun yasiyoruz tuvalet egitiminde 11.gundeyiz bugun kakayi ilk uc gun tuttu sonra aciyor dedi bizde zorlamadik ve kakayi kulotuna yapti bizde olsun dedik bidahakine tuvalete yaparsin dedik bye bye kaka yaptik ...sonraki gunler yine tutuyor lifli gidalar veriyorum hatta dr gorustum kaka yumusak olsun diye d... ile baslayan bir surup veriyorum tutamasin diye sonra dr aciyor olabilir catlak olabilir ihtimaline anestol pomad ve bepanten plus krem kullandim 3 kere sans eseri tuvalete denk geldi...
Bizde bayram havasi hediyeler danslar basardim diyeee bagiriyor aferimler ...bir aylik vez parasini uc gunde hediyede harcadik olsun yeterki ogrensin dedik..

)))
Tuvalette kaka icin oturduk sayilar saydik sarkilar soyledik ...resim yaptik oyun hamuru ile oynadik yoook yapmiyor..ben beslenmesine cook dikkat ediyorum kayisilar ., incir , kiraz , kavun , armut ...kabak corbasi , zeytinyagli fasulye , kepek ekmek 11 gundur boyle besleniyoruz....zaten bizim evde zeytinyagi disinda yag kullanilmaz...
Bugun iftarda cildirtti bizi kaka var ve coook yumusak kacmasin diye bacagini makas yapiyor ordan oraya kosuyor kizim gidelim diyor yok diyor...artik tutamadi biraz kacirdi bizde ceza olarak 1 saat ustunu degistirmedik agladi agladi orali olmadi...tabiii cok anlattik bak kizim kaka buraya yapilir diyorum hayir yspmayacam diyor cildirtti iftar oncesi beni...
Sonra yikadik anlattik optuk kokladik yatirdik...ama sevdigi bir takim oyuncaklari kaldirdim biraz anlasin diye sonucta 3 yasinda herseyi biliyor....
Siz nasil cozum buldunuz lutfen paylasin ???