Kızım uyuşturucu tedavisi görüyor çıkmak istiyor ama eşim çok karşı

canan9988888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
3
0
1
43
Selamın aleyküm 2002 doğumlu bı kızım var 3 yıldır uyuşturucu kullanıyodu eve bağladık durmadı etmedi en son bıraktım dedi bizi salak gibi kandırdı ( özür diliyorum laflarim için bizde inandık güvendik kaç kere cuzdanımdan paralar gitti , babasının dükkanına yardım edicem diye gidip kasadan para alıyodu ) neyse o gün arkadaşımda kalcam anne diye izin aldı izin verdik gece 3 gibi eşimin telefonu çaldı polis arıyor apar topar hastaneye gittik . Kızımın uyuşturucudan kalbi durmus 9 tane o pis haplardan içmiş arka arkaya ( doktorlar bana ölmediğine şükredin dedi ) . 8 gün yoğun bakımda kaldı hastaneden çıktıktan hemen sonra ametema yatırıldı 2 aydır yatıyor yanına gidip geldikçe bana ağlıyor anne beni çıkar söz bidaha yapmiycam diye bende doktorlariyla görüşcektim çıkması için ne yapabilirim diye ama eşim evde benle kavga etti . şu tövbe tövbe ( ite ) acıma seni kandırıyor bak bana niye ağlayamıyor seni kandırıcagını bildiği için sana ağlıyor zırlıyor şuna acıma artık bırak yatsın bu millete zarar diyor . Ama kızım ağladıkça ben geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum

Eşinizin dili yanlış olsa da fikri doğru. Bu vakalarda bağımlılar elde edene kadar gerekirse melek gibi davranır, yeminler eder, sözler verir, ayaklarınıza kapanır. Tedavisine devam etsin, sizde biraz araştırma yapın isim vermeyeyim bu tarz durumlarda kişilere ücretsiz yardım eden stk'lar var.
Çok zor

Eşinizin dili yanlış olsa da fikri doğru. Bu vakalarda bağımlılar elde edene kadar gerekirse melek gibi davranır, yeminler eder, sözler verir, ayaklarınıza kapanır. Tedavisine devam etsin, sizde biraz araştırma yapın isim vermeyeyim bu tarz durumlarda kişilere ücretsiz yardım eden stk'lar var.
Çok zor
Esim çok katı bu konuda bı ara evi satmamızı istemisti bizden bu olaydan sonra eşim kızımıza karşı çok katı oldu

Eşiniz haklı bi anlık gaflete uyar tekrar başa dönersiniz Allah korusun
Varsın eşiniz katı olsun onun iyiliği için hiç bir baba anne istemez evladı bu şekilde olsun o yüzden biraz daha sabredin 🙏

Esim çok katı bu konuda bı ara evi satmamızı istemisti bizden bu olaydan sonra eşim kızımıza karşı çok katı oldu
Yani haksız diyemiyorum. Bağımlılar manipülasyon uzmanıdır, isteyerek irade sınırları içinde yapmıyorlar. Kullandıkları maddenin yoksunluğunda mecbur hissediyorlar

Selamın aleyküm 2002 doğumlu bı kızım var 3 yıldır uyuşturucu kullanıyodu eve bağladık durmadı etmedi en son bıraktım dedi bizi salak gibi kandırdı ( özür diliyorum laflarim için bizde inandık güvendik kaç kere cuzdanımdan paralar gitti , babasının dükkanına yardım edicem diye gidip kasadan para alıyodu ) neyse o gün arkadaşımda kalcam anne diye izin aldı izin verdik gece 3 gibi eşimin telefonu çaldı polis arıyor apar topar hastaneye gittik . Kızımın uyuşturucudan kalbi durmus 9 tane o pis haplardan içmiş arka arkaya ( doktorlar bana ölmediğine şükredin dedi ) . 8 gün yoğun bakımda kaldı hastaneden çıktıktan hemen sonra ametema yatırıldı 2 aydır yatıyor yanına gidip geldikçe bana ağlıyor anne beni çıkar söz bidaha yapmiycam diye bende doktorlariyla görüşcektim çıkması için ne yapabilirim diye ama eşim evde benle kavga etti . şu tövbe tövbe ( ite ) acıma seni kandırıyor bak bana niye ağlayamıyor seni kandırıcagını bildiği için sana ağlıyor zırlıyor şuna acıma artık bırak yatsın bu millete zarar diyor . Ama kızım ağladıkça ben geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum
Doktorunuz uygun görmedikçe duygularınızı saklayın lütfen. Benim gözümde bebe daha kandırılmaya musait üstelik uyuşturucu 2 ayda bitmez.

Ama öyle diyosunuzda bana yeminler verdi kendi üstüne bile yemin etti beni çıkar eve geleyim sizin istediğiniz gibi evlât olcam diye
Annesiniz kalbiniz dayanmıyor anlıyorum ama siz bizi dinleyin, ben bağımlı profilini iyi bilirim. Mesleğim dolayısıyla bir dönem içlerinde bulunmam gerekti. Buradaki diğer kadınlar da boş yorum yapmıyor.
Kızınız sizi manipüle ediyor, onun iyiliğini istiyorsanız bu manipülasyona gelmeyin

Ama öyle diyosunuzda bana yeminler verdi kendi üstüne bile yemin etti beni çıkar eve geleyim sizin istediğiniz gibi evlât olcam diye
Ettiği yeminden başı mı ağrıyor? Şuan yoksunluk krizinde olabilir orası da ana kucağı değil tabi ki. 3 yıldır kullanan biri 2 ayda nasıl temizlensin de iradeli olsun üstelik canına kastetmiş.

Çok geçmiş olsun eşiniz haklı tedavisini olmalı çıkartmayın sakın doktor ne derse onu yapın. Bir sadaka verin evladınız için çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun

Reşit olduğu için istese çıkar bir şsy yapamazsınız korumak zorundasınız yoksa daha kötü yola düşer malesef kuzenim bağımlı evde kapı cam iniyor uğraştılar tedavi için vasilik çıkmadı hapse girip girip çıkıyor bazen teyzem bazen eniştem şikayet ediyor bir de kız arkadaşı var beraber teyzemlerde kalıyorlar kızı ailesi evden kovmuş teyzem içmiyor hiç temiz vs diyor inanmıyorum şikayet edilse de kullanıcı bir şey çıkmıyor. Çeşitli dernekler var araştırın onu şart koşun

Uyuşturucu bağımlısı birinin yapamayacağı şey yok. Eşiniz haklı, size nazı geçiyor size ağlıyor. Siz ağlayacağınıza bırakın o ağlasın, umudu kesilince susar zaten, siz ağlarsanız sizi susturacak Allah'ın kulu olmaz. Aklınızı başınıza alın.

Back
X