Selamın aleyküm 2002 doğumlu bı kızım var 3 yıldır uyuşturucu kullanıyodu eve bağladık durmadı etmedi en son bıraktım dedi bizi salak gibi kandırdı ( özür diliyorum laflarim için bizde inandık güvendik kaç kere cuzdanımdan paralar gitti , babasının dükkanına yardım edicem diye gidip kasadan para alıyodu ) neyse o gün arkadaşımda kalcam anne diye izin aldı izin verdik gece 3 gibi eşimin telefonu çaldı polis arıyor apar topar hastaneye gittik . Kızımın uyuşturucudan kalbi durmus 9 tane o pis haplardan içmiş arka arkaya ( doktorlar bana ölmediğine şükredin dedi ) . 8 gün yoğun bakımda kaldı hastaneden çıktıktan hemen sonra ametema yatırıldı 2 aydır yatıyor yanına gidip geldikçe bana ağlıyor anne beni çıkar söz bidaha yapmiycam diye bende doktorlariyla görüşcektim çıkması için ne yapabilirim diye ama eşim evde benle kavga etti . şu tövbe tövbe ( ite ) acıma seni kandırıyor bak bana niye ağlayamıyor seni kandırıcagını bildiği için sana ağlıyor zırlıyor şuna acıma artık bırak yatsın bu millete zarar diyor . Ama kızım ağladıkça ben geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum