• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve benim için en doğrusu hangisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
eşim ben hamileyken ve Doğumdan sonra beni ve bebeği yalnız bıraktı, hamileyken kavga etttik küfürler etti saygısız, şiddet eğilimi , Doğumdan sonra boşanma raddesine geldik, günlerce bizi aramadı istersen boşan istemezsen benim kurallarımla yaşa boşanma diyor, bende o kadar saygısızlık yaşadımki bu hassas dönemde artık yalan cı da olduğunu düşünüyorum, boşanma dilekçesi verdim, gene kılını kıpırdatmadı, yine ayrıyız ve haftalardır aramıyor, gelip bizi alırsan Dilekçeyi çekerim dedim , almadı, boşanmak istiyor, ama dilekçeyi çekersem devam ederiz sen bilirsin diyor, olsam da olur olmasamda olur onun için, bebeği sevdiğini biliyorum ama arayıp sormuyor, belki annesinden alıyordur haber, şimdi kararsızım evlilikte çok problem var, boşanmak isteyen bir kocam var, saygısız ve sevgisiz, ama Yen'i Doğum yapmışken ufacık bebekle de kararlı duramıyorum, bir sürü endişem var, sizce ne yapmalı, siz olsanız ne yapardınız?

eşim ben hamileyken ve Doğumdan sonra beni ve bebeği yalnız bıraktı, hamileyken kavga etttik küfürler etti saygısız, şiddet eğilimi , Doğumdan sonra boşanma raddesine geldik, günlerce bizi aramadı istersen boşan istemezsen benim kurallarımla yaşa boşanma diyor, bende o kadar saygısızlık yaşadımki bu hassas dönemde artık yalan cı da olduğunu düşünüyorum, boşanma dilekçesi verdim, gene kılını kıpırdatmadı, yine ayrıyız ve haftalardır aramıyor, gelip bizi alırsan Dilekçeyi çekerim dedim , almadı, boşanmak istiyor, ama dilekçeyi çekersem devam ederiz sen bilirsin diyor, olsam da olur olmasamda olur onun için, bebeği sevdiğini biliyorum ama arayıp sormuyor, belki annesinden alıyordur haber, şimdi kararsızım evlilikte çok problem var, boşanmak isteyen bir kocam var, saygısız ve sevgisiz, ama Yen'i Doğum yapmışken ufacık bebekle de kararlı duramıyorum, bir sürü endişem var, sizce ne yapmalı, siz olsanız ne yapardınız?
Yerinde olsam bosardim adamda cabalamiyor hic sizin icin bu evliligi yurutmeye calismana degmez

İki seçenek var: ya çocuğunuzu alıp kendinizi bu saygısız ve sevgisiz ortamdan kurtarırsınız, böylece çocuğunuz da böyle iğrenç bir ortamda büyüyüp psikolojik sıkıntıları olan sorunlu bir insan haline gelmez.

Ya da biraz sıkıntıya katlanmak yerine hem mutlu olmadığınız bir yerde kendinize işkence çektirirsiniz hemde çocuğunuzu sıkıntılı bir birey haline getirirsiniz.

Seçim sizin...

lütfen ama lütfen barısma
barısacak gibi duruyorsun ama şiddet göstermiş hakaret etmiş birde keyfi davranıyor yarın öbür gün siddeti kızınada yapabilir
sana dahada abartabilir
ailen sahip cıkıyormu yada maddi durumun ne bilmiyorum ama bu böyle gitmez barısarsınız siddeti dahada artacak emin ol

Tabiki dönme seni bu şekilde yanlız bırakmış bir adam sana mutsuzluk ve pismanliktan başka hiç birşey vermez derim benn biraz toparlaninca sende mantıklı dusuneceksin su an lohusa sin sanırım bu dönemde olduğun için içinden çıkmayacağını düşünüyorsun ama öyle olmayacak merak etme allah yardincin olsun

Gelirsen alirsin giderim falan filan .
Verin eline dilekceyi zart zurt etmeyi görsun .Blof yapiyor .Artik vazgecmiyecegim bitti deyin .Tıppis tıppıs sürunur ki hemen donmeyin .

Kendimi koyuyorum yerinize beni gözden çıkaran bi adam,
Onun için hiç önemli değilim sevgi saygı huzur yok şartlar uygunsa benim için dönmezdim herhalde.

canım benim kıyamam sana şiddet varsa bitmiştir nolur bunu kendine yapma daha fazla

Boşan diyecek bi durum yok adam zaten boşanmak üzere çekip gitmiş sende önüne bak artik bugünler onsuz nasil geçiyorsa bundan sonrasi da gecer..

Size bosan diyemem cok büyuk sorumluluk ama hani suan siz evladim icin katlanayim sabredeyim babasiz büyümesin diye düsünüyorsaniz esimin aileside cok sıkıntılı kayinvalidem cok dayak yemis cocuklarin gozü önunde ama esimde esim demis hep cocuklar icin sabir demis. Kayinpederim acaip bencil cocuklarinada esinede hayati mahvediyor ve esim suan ikisindende nefret ediyor babadan sevgi destek babalik görmedigi icin anneside esinin yaninda durup ezik kaldigi icin güclü dursaydi zaten babasiz büyüyoruz en azindan daha düzgün bir ortamda büyüseydik diye.. Oyuzden evlilik yolunda gitmiyorsa lutfen cocuklari bahane etmeyin inanin psikolojisi bozuk gucsuz guvensiz bir birey yetistireceginize varsin babasiz büyüsün...

Durumunuza çok üzüldüm ama konu başlığındaki soruyu anlayamadım.
Kızınız ve sizin için neyin doğru olduğu çok açık değil mi?
Belki de içten içe bunu siz de biliyorsunuz ama kendinize itiraz edemiyorsunuz.
Adam sizi ve bebeğinizi istemiyor bu çok açık ve net.Uğraşmaya değer mi?

Oğlum bebekken kakası bezinden hafif hafif çıkmaya başlamıştı,ablama sormuştum ''abla bir numara buyugunu mu alsam' diye. O da 'yok ablam iyice sırtına falan çıksın kakası fiskirsin bezden o zaman büyüğüne geç...salak misin neyi bekliyon küçük geliyor demek ki' demişti.

Sizinki de o hesap bekleyin öldüresiye dayaklar atsın evden falan atsın o zaman bosanirsiniz.

"Bebeği sevdiğini biliyorum ama arayıp sormuyor" dediğiniz yerde ne kadar ümitsiz durumda olduğunuzu anladım..

Çocuğunu seven insan çocuğunun annesine böyle eziyet etmez. Ne olursa olsun iletişimsiz duramaz.
Sizin şu anda bebeğinizin keyfini çıkarıyor olmanız lazım. Hoş tutulmanız lazım. Ama ne hamilelik bilmişsiniz ne de lohusalık. Sırf bunun için bile boşanılır.
Kendinizi kandırmayın.

Bu evlilikten bir halt olmaz. O adamdan da baba olmaz..

Geçmişi bilmiyorum..

Sadece , " gelip bizi alırsan bosanmaktan vazgeçerim demenizin üzerine , diekceyi geri al gelirim " demesini kabul etmeyin derim.

Hepi topu gelip ailesini , bebeğini alacak sözde aile babası. Bu bile ona ağır geliyorsa , üzgünüm hayatınız dahası sonra çok zor olur eğer giderseniz. :(

Yine de siz bilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X