- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini avutma. Ne seni ne de bebeği seviyor. Çocuğunu seven daha ilk günlerinde yalnız bırakır mı. Umrunda değilsiniz. Zaten sen de gelirsen alırsan deyip iyice poposunu kaldırmışsın.eşim ben hamileyken ve Doğumdan sonra beni ve bebeği yalnız bıraktı, hamileyken kavga etttik küfürler etti saygısız, şiddet eğilimi , Doğumdan sonra boşanma raddesine geldik, günlerce bizi aramadı istersen boşan istemezsen benim kurallarımla yaşa boşanma diyor, bende o kadar saygısızlık yaşadımki bu hassas dönemde artık yalan cı da olduğunu düşünüyorum, boşanma dilekçesi verdim, gene kılını kıpırdatmadı, yine ayrıyız ve haftalardır aramıyor, gelip bizi alırsan Dilekçeyi çekerim dedim , almadı, boşanmak istiyor, ama dilekçeyi çekersem devam ederiz sen bilirsin diyor, olsam da olur olmasamda olur onun için, bebeği sevdiğini biliyorum ama arayıp sormuyor, belki annesinden alıyordur haber, şimdi kararsızım evlilikte çok problem var, boşanmak isteyen bir kocam var, saygısız ve sevgisiz, ama Yen'i Doğum yapmışken ufacık bebekle de kararlı duramıyorum, bir sürü endişem var, sizce ne yapmalı, siz olsanız ne yapardınız?
eşim ben hamileyken ve Doğumdan sonra beni ve bebeği yalnız bıraktı, hamileyken kavga etttik küfürler etti saygısız, şiddet eğilimi , Doğumdan sonra boşanma raddesine geldik, günlerce bizi aramadı istersen boşan istemezsen benim kurallarımla yaşa boşanma diyor, bende o kadar saygısızlık yaşadımki bu hassas dönemde artık yalan cı da olduğunu düşünüyorum, boşanma dilekçesi verdim, gene kılını kıpırdatmadı, yine ayrıyız ve haftalardır aramıyor, gelip bizi alırsan Dilekçeyi çekerim dedim , almadı, boşanmak istiyor, ama dilekçeyi çekersem devam ederiz sen bilirsin diyor, olsam da olur olmasamda olur onun için, bebeği sevdiğini biliyorum ama arayıp sormuyor, belki annesinden alıyordur haber, şimdi kararsızım evlilikte çok problem var, boşanmak isteyen bir kocam var, saygısız ve sevgisiz, ama Yen'i Doğum yapmışken ufacık bebekle de kararlı duramıyorum, bir sürü endişem var, sizce ne yapmalı, siz olsanız ne yapardınız?
Eve döndüm, kizina Cok ilgili gibi, bizim problemlerimiz bitmedi tabi, Ayri yasama dilekcem devam ediyor, biraz Yardim da ediyor Kafam karistiBu sorunlar hamıleyken çıktı yanı peki .
Bu adama ne olursa olsun sakın dönme .
Eve döndüm , kiziyla Cok ilgili gibi, kizimin türkiyede büyümesini istemedgim icin arayip sormuyorum diyor , bilmiyorum , kafam karistiBende komşunun bebeğini seviyorum. Görünce agucuk gugucuk yapıyorum. Arayıp sormuyorum. Komşumda bebeği sevdiğimi biliyordur. Ama hiç bir sorumluluğum yok bebek üstünde. Eşinizde bir nevi komşu olmuş.
Aslında bherhangi bir bebek kadar seviyor. Size ve ailenize değer vermiyor. Boşanıp boşanmamak dönüp dönmemek size kalmış
Eve geldim, Adam hicbirsey olmamis gibi davraniyor, gerçi kavga sırasında yine kırıp döküyor ama biraz yardımcıDurumunuza çok üzüldüm ama konu başlığındaki soruyu anlayamadım.
Kızınız ve sizin için neyin doğru olduğu çok açık değil mi?
Belki de içten içe bunu siz de biliyorsunuz ama kendinize itiraz edemiyorsunuz.
Adam sizi ve bebeğinizi istemiyor bu çok açık ve net.Uğraşmaya değer mi?
Eve geldim, Adam hicbirsey olmamis gibi davraniyor, gerçi kavga sırasında yine kırıp döküyor ama biraz yardımcı
Merhaba, eve döndüm 3 hafta oluyor, Ilk hafta bir iki gerginlik oldu, Insallah ailen ölür dedi, Artik medeniyet bitti Dedi, evden gitmeyi düsündüm fark etti herhalde biraz iyi Beni rahat birakiyor disariya da evli cift gibiyiz sorunlarimiz oldugu belli oluyor , mahkemeyi bekliyoruz, dün Cicek almis Bu sabah öptü vs. Bilmiyorum , Yardim da ediyor bebek bakimi icin kafam karistiBu sorunlar hamıleyken çıktı yanı peki .
Bu adama ne olursa olsun sakın dönme .
Eve döndüm , bir iki tartışma oldu, şimdi yani 2 haftadır, herşeyi sıfıra çekmiş gibi görünüyor yardım ediyor , bana destek, bebeğiyle oynuyor, kafam karıştı , ben gerginimİki seçenek var: ya çocuğunuzu alıp kendinizi bu saygısız ve sevgisiz ortamdan kurtarırsınız, böylece çocuğunuz da böyle iğrenç bir ortamda büyüyüp psikolojik sıkıntıları olan sorunlu bir insan haline gelmez.
Ya da biraz sıkıntıya katlanmak yerine hem mutlu olmadığınız bir yerde kendinize işkence çektirirsiniz hemde çocuğunuzu sıkıntılı bir birey haline getirirsiniz.
Seçim sizin...