Kızım ve yatak problemimiz.

sedaemin

Unutmak! İşte en iyi intikam..
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
308
31
118
3 yaşında kızım var. Odamızda bizimle beraber uyuyor. Ona ait bir oda var ama hala park yatakda uyuduğu için oda alma gerksimi duymadık. Bu sene karar verdik bir oda alalım orda uyusun. Gel gelelim yatağında uyuyan kız şimdi bizimle beraber uyumak istiyor ayrı bir odada uyumadığı müddetçe kesinlikle kendi yatağını istemiyor
Söyledim sana prensesli yatak alalım hayır ben sizinle uyumak istiyorum diyor. Birde 5 aylık bebeğim var o doğduktan sonra ayağımda sallamamı istiyor ağlama krizlerine artık tahammül edemediğimden ayağımda sallayıp yatağına götürüyorum. İşin açıkçası ailecek aynı odada yatıp kalkıyoruz. Ne yapmalıyım ben bu durumda.

Bence büyük kızınızın mağazalarda görmesini sağlayın oda takımlarını. Fikrinin değişeceğini düşünüyorum. Seçme şansını ona bırakın. Küçük kızınızı ayırmak için çok erken bence. Uyku eğitimi doğru mu yanlış mı karar veremedim ben kendi adıma. O yüzden ben de emzirerek uyutmaya devam ediyorum.1 yaşında bebeğim. Ama size mantıklı geliyorsa onu da deneyebilirsiniz. Birkaç haftada düzene giriyormuş. Ama bana dezavantajları daha çok gibi geliyor psikolojik açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…