Kızım vefat etti 😔

Hayrunnisaninannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
6
1
36
29
Merhaba benim kızım 2 yaşındayken vefat etti farklı sorunlari vardi dogustan yogun bakim sürecinde genetige gonderdiler suphelenen hastalik cikmadi ama doktorlar tüm genlere bakilmasini istediler vefat ettiği için bakilamiyor doktorlar cikmaya bilir bi hastalikta dediler şimdi cocuk düşünüyoruz ne yapacagimizi sasirdik çok şükür sağlıklı bir cocugum var

Basiniz sagolsun sizin genlerinize bakilsa yeter sanirim. Bi sorun varsa illa ki cikacaktir

Merhaba benzer bir hikayemiz var benim kızım da 1 yaşında vefat etti. Ben tüm genlere baktırdım. Saçı varsa sizde ya da doğduğunda topuk kanı alınmışsa oradan da bakılabiliyor. Topuk kanı için Ankara ile iletişime geçmeniz gerek. Benim kızımda genetik çıkmadı meğerse yoğun bakımda ciğerine mama kaçırmışlar. 1900 Gr doğmuştu erken doğdu diye yb daydı 4 gün iyiydi. Tekrar başınız sağolsun.

Cok uzuldum basiniz sagolsun. Herkes keske işinde daha dikkatli olsa.

Bizim doğduğunda anamolileri vardi kemiklerinde omirgasinda ama bütün doktorlar genetik olamaz anne karninda mikrop tan falan olmustur dedi tam vefat edecegi gün dediler genetik olabilir topuk kanı gonderdik mps hastalığı için tup tiplerine bakmamislar digerleride olabilir diyolar ne yapacagiz bilmiyorum gittigimiz her kapı kapandı yuzumuze

İntergen diye bi firma var. Ankara'dan topuk kanını alıp tüm gen analizini orada yaptırabilirsiniz. Yine istanbulda bu konuda işin uzmanı prof dr yasemin alanay hoca var onun da görüşebilirsiniz. Maddi olarak zor durumda iseniz işler çok yavaş ilerliyor ama Cerrahpaşa da Getam var. Orayla da iletişime geçebilirsiniz.

Eşiniz ve siz taşıyıcı iseniz %25 bebeğiniz hasta doğuyor. İlk çocukta olmaması bundan kaynaklanabilir. Tekrar başınız sağolsun. Yardım edeceğim birşey olursa benimle özelden iletişime geçin lütfen.

Maalesef topuk kanıda yok saçı vb. Şeyde ani oldu vefatı bir sürü cevapsız soru kaldı bize yaşarken suphelenilse genetikten coktan yaptirirdik

Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…