- 6 Eylül 2019
- 6
- 1
- 36
- 29
- Konu Sahibi Hayrunnisaninannesi
-
Basiniz sagolsun sizin genlerinize bakilsa yeter sanirim. Bi sorun varsa illa ki cikacaktirMerhaba benim kızım 2 yaşındayken vefat etti farklı sorunlari vardi dogustan yogun bakim sürecinde genetige gonderdiler suphelenen hastalik cikmadi ama doktorlar tüm genlere bakilmasini istediler vefat ettiği için bakilamiyor doktorlar cikmaya bilir bi hastalikta dediler şimdi cocuk düşünüyoruz ne yapacagimizi sasirdik çok şükür sağlıklı bir cocugum var
Merhaba benzer bir hikayemiz var benim kızım da 1 yaşında vefat etti. Ben tüm genlere baktırdım. Saçı varsa sizde ya da doğduğunda topuk kanı alınmışsa oradan da bakılabiliyor. Topuk kanı için Ankara ile iletişime geçmeniz gerek. Benim kızımda genetik çıkmadı meğerse yoğun bakımda ciğerine mama kaçırmışlar. 1900 Gr doğmuştu erken doğdu diye yb daydı 4 gün iyiydi. Tekrar başınız sağolsun.Merhaba benim kızım 2 yaşındayken vefat etti farklı sorunlari vardi dogustan yogun bakim sürecinde genetige gonderdiler suphelenen hastalik cikmadi ama doktorlar tüm genlere bakilmasini istediler vefat ettiği için bakilamiyor doktorlar cikmaya bilir bi hastalikta dediler şimdi cocuk düşünüyoruz ne yapacagimizi sasirdik çok şükür sağlıklı bir cocugum var
Cok uzuldum basiniz sagolsun. Herkes keske işinde daha dikkatli olsa.Merhaba benzer bir hikayemiz var benim kızım da 1 yaşında vefat etti. Ben tüm genlere baktırdım. Saçı varsa sizde ya da doğduğunda topuk kanı alınmışsa oradan da bakılabiliyor. Topuk kanı için Ankara ile iletişime geçmeniz gerek. Benim kızımda genetik çıkmadı meğerse yoğun bakımda ciğerine mama kaçırmışlar. 1900 Gr doğmuştu erken doğdu diye yb daydı 4 gün iyiydi. Tekrar başınız sağolsun.
Keşke bilindik bir hastane zinciri. Tecrübesiz hemşireler ve erken çıkan doktor yerine gelmeyen nöbetçi doktor...Cok uzuldum basiniz sagolsun. Herkes keske işinde daha dikkatli olsa.
Çok saolun genetik doktora gittik bakamayız neye bakacagizki 2 bin gen var dedi bizeBasiniz sagolsun sizin genlerinize bakilsa yeter sanirim. Bi sorun varsa illa ki cikacaktir
Bizim doğduğunda anamolileri vardi kemiklerinde omirgasinda ama bütün doktorlar genetik olamaz anne karninda mikrop tan falan olmustur dedi tam vefat edecegi gün dediler genetik olabilir topuk kanı gonderdik mps hastalığı için tup tiplerine bakmamislar digerleride olabilir diyolar ne yapacagiz bilmiyorum gittigimiz her kapı kapandı yuzumuzeMerhaba benzer bir hikayemiz var benim kızım da 1 yaşında vefat etti. Ben tüm genlere baktırdım. Saçı varsa sizde ya da doğduğunda topuk kanı alınmışsa oradan da bakılabiliyor. Topuk kanı için Ankara ile iletişime geçmeniz gerek. Benim kızımda genetik çıkmadı meğerse yoğun bakımda ciğerine mama kaçırmışlar. 1900 Gr doğmuştu erken doğdu diye yb daydı 4 gün iyiydi. Tekrar başınız sağolsun.
İntergen diye bi firma var. Ankara'dan topuk kanını alıp tüm gen analizini orada yaptırabilirsiniz. Yine istanbulda bu konuda işin uzmanı prof dr yasemin alanay hoca var onun da görüşebilirsiniz. Maddi olarak zor durumda iseniz işler çok yavaş ilerliyor ama Cerrahpaşa da Getam var. Orayla da iletişime geçebilirsiniz.Bizim doğduğunda anamolileri vardi kemiklerinde omirgasinda ama bütün doktorlar genetik olamaz anne karninda mikrop tan falan olmustur dedi tam vefat edecegi gün dediler genetik olabilir topuk kanı gonderdik mps hastalığı için tup tiplerine bakmamislar digerleride olabilir diyolar ne yapacagiz bilmiyorum gittigimiz her kapı kapandı yuzumuze
Olur mı öyle şey ne saçma benim kızımın tüm dnasına bakıldı analizi çıkartıldı.Çok saolun genetik doktora gittik bakamayız neye bakacagizki 2 bin gen var dedi bize
Bizim doğduğunda anamolileri vardi kemiklerinde omirgasinda ama bütün doktorlar genetik olamaz anne karninda mikrop tan falan olmustur dedi tam vefat edecegi gün dediler genetik olabilir topuk kanı gonderdik mps hastalığı için tup tiplerine bakmamislar digerleride olabilir diyolar ne yapacagiz bilmiyorum gittigimiz her kapı kapandı
İntergen diye bi firma var. Ankara'dan topuk kanını alıp tüm gen analizini orada yaptırabilirsiniz. Yine istanbulda bu konuda işin uzmanı prof dr yasemin alanay hoca var onun da görüşebilirsiniz. Maddi olarak zor durumda iseniz işler çok yavaş ilerliyor ama Cerrahpaşa da Getam var. Orayla da iletişime geçebilirsiniz.
Eşiniz ve siz taşıyıcı iseniz %25 bebeğiniz hasta doğuyor. İlk çocukta olmaması bundan kaynaklanabilir. Tekrar başınız sağolsun. Yardım edeceğim birşey olursa benimle özelden iletişime geçin lütfen.
Maalesef topuk kanıda yok saçı vb. Şeyde ani oldu vefatı bir sürü cevapsız soru kaldı bize yaşarken suphelenilse genetikten coktan yaptirirdikİntergen diye bi firma var. Ankara'dan topuk kanını alıp tüm gen analizini orada yaptırabilirsiniz. Yine istanbulda bu konuda işin uzmanı prof dr yasemin alanay hoca var onun da görüşebilirsiniz. Maddi olarak zor durumda iseniz işler çok yavaş ilerliyor ama Cerrahpaşa da Getam var. Orayla da iletişime geçebilirsiniz.
Eşiniz ve siz taşıyıcı iseniz %25 bebeğiniz hasta doğuyor. İlk çocukta olmaması bundan kaynaklanabilir. Tekrar başınız sağolsun. Yardım edeceğim birşey olursa benimle özelden iletişime geçin lütfen.
Oyle sey mi olur canm o ne demek. Baska doktorlar.deneyinÇok saolun genetik doktora gittik bakamayız neye bakacagizki 2 bin gen var dedi bize
Dogumdan sonra alinan topuk kanindan bahsediyo arkadas benceMaalesef topuk kanıda yok saçı vb. Şeyde ani oldu vefatı bir sürü cevapsız soru kaldı bize yaşarken suphelenilse genetikten coktan yaptirirdik
O kanı gidip alabiliyormuyuz simdi yani nasil oluyorDogumdan sonra alinan topuk kanindan bahsediyo arkadas bence
Evet doğumdan sonra alınan kanı Ankara saklıyor. Bi genetik merkezle iletişime geçin onlar yönlendirir muhakkak. Geçen yıl arkadaşım vefat eden kızı için aldı topuk kanını intergen firmasında da testi yaptırdıO kanı gidip alabiliyormuyuz simdi yani nasil oluyor
Merhaba benzer bir hikayemiz var benim kızım da 1 yaşında vefat etti. Ben tüm genlere baktırdım. Saçı varsa sizde ya da doğduğunda topuk kanı alınmışsa oradan da bakılabiliyor. Topuk kanı için Ankara ile iletişime geçmeniz gerek. Benim kızımda genetik çıkmadı meğerse yoğun bakımda ciğerine mama kaçırmışlar. 1900 Gr doğmuştu erken doğdu diye yb daydı 4 gün iyiydi. Tekrar başınız sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?