Bebek Beslenmesi kızım yemek yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asliyeliz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
13
1
3
36
Merhaba arkadaşlar kızım 2 yaşında aslında bebekken iştahı yerindeydi ancak büyünce tamamen değişti ağzına bir lokma bir şey sokmak için peşinden koşuyorum ancak hanımefendi hiç oralı değil ne yapacam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar kızım 2 yaşında aslında bebekken iştahı yerindeydi ancak büyünce tamamen değişti ağzına bir lokma bir şey sokmak için peşinden koşuyorum ancak hanımefendi hiç oralı değil ne yapacam bilmiyorum
merak etme..zorlama çocuğu,acıktığı vakit öyle bi yerkiii.çocukların mideleri küçük olur..

Pesinden gittikce naza oyuna ceker cocuk , otariter olmali bu durumlarda anne ve babalar yemekler saatinde ve masada yenmeli yemedigi zaman bir sonraki yemek saatine kadar ara ogun yada pesinde kosmaca olmamali sadece ara ogun meyve olabilir, abur cubur kraker falan vermeyin birkac gune kalmaz duzene girer die dusunuyorum.

iki yaşında öyle hiçbişey yemedikleri bi döneme giriyolar, bu tamamen kendi teşhisim tabi, kendi çocuğum ve çevredeki çocuklar heeepsi aynı.deneye deneye sevdiği birkaç yemek bulduk hep onları yiyor ve gerisi abur cubur. iştahı nasıl kaçtıysa öylede geri gelicek artık sabırla bekliyorum.

Back
X